J|L Napisano 12 Grudzień 2008 Napisano 12 Grudzień 2008 (edytowane) Witam i przedstawiam proste obiekty które ostatnio miałem przyjemnośc dziergac z nudów to ambitne modelowanie uskuteczniłem w Lightwave3d... mptrójka i narzedzia pomocnicze do jej modelowania czyli linijka i miarka... wszystkie rendery lightwave3d + toneup w psie render 1 i ostatni z walkmanem bardziej wyprane w psie tak jak 1 i 3 render z miarka komentaz mile widziany dzieki i pozdrawiam Edytowane 5 Listopad 2009 przez J|L
piksar Napisano 12 Grudzień 2008 Napisano 12 Grudzień 2008 popraw rozmiary renderw aby nie przekraczay 900px na szerokosc miarka ma fajne materialy
TooL666PL Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 Ładne to. Na pierwszym renderze bardzo mi się podoba materiał jack'a ale nie rozumiem skąd te odbicie na mp3 które ma matowy plastik:P Podoba mi się też wyświetlacz mp3 na trzecim renderze no i materiały z wyjątkiem napisów na przyciskach "Back" i "Option" które wyglądają jakoś płasko i mają za dużą czcionkę a szczególnie "Option":P Miarka pięknie:D Pozdrawiam
blinq Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 Bardzo fajne modele. Meteriały są super. Oby tak dalej ;)
J|L Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Napisano 13 Grudzień 2008 dzieki chlopaki za repy i sorry za utrudnienia w przegladaniu jesli zaduzo pix'ow wrzucilem @piksar : rozmary poprawione i ciesze sie ze plastik sie podoba :] @bbandi : senkju :] @Bonifatz senkju 5razy :D @Tool666PL : dzeiki! :] ogolnie to kazdy render przepuscilem przez curve'sy w psie aby je rozjasnic, w 1 renderze uzylem w lw dofa niestety aby zyskac na czasie ostro znizylem aa wiedz szum byl na tyle duzy ze nie moglem sobie odpuscic i poprawilem go rozmyciem w ps'ie dotego nie powstrzymalem sie przed sztuczna aberacja i vinette'ą zawsze mnie kusi to cholerstro jak browar przed meczem... i kolejne w trakcje... sztuczne rozmycie najprawdopodobniej z powodu przepuszczenia przez blendings options... textura z 3 renderu nie moja nawet nie moge okreslic jej pochodzenia ale mialem ja w srod wallpaperow a nie miaelm jeszcze wtedy gotowej textury pod wyswietlacz... wiedz.... przepraszam jej autora... :/ napisy masz racje nie wiem jak do tego doszlo chyba zamocno ciskalem po przyciskach i sie rozjechaly :/ :p jak tylko znajde orginalna czcionke odrazu je poprawie... narazei puki co w pracy slaby dostep do netu a w domu jego brak :/ no i ciesze sie ze miara pasi :] @sand : dzieki ! :] @blinq : senkju! :] pozdrawiam
keraj37 Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 no no jak zwykle piekny modeling moze sie uczyc od ceibie
FF Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 Najlepszy pierwszy render z miarkami. Swoją droga fajna miarka 10km:D
pressenter Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 Bardzo przyjemne, podoba mi się ten renderek z dofem odtwarzacza. Fajne materiały i studio. Za to nie podoba mi się totalnie podłoga na ostatnim. ;)
mis3k Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 mnie osobiście się miarka najbardziej podoba. a tak to wszystkie renderki bardzo fajne.
J|L Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Napisano 15 Grudzień 2008 @keraj37 ; dzieki :]spoko zajecia odbywaja sie w godzinach porannych :P @JunioR ; senkju :] @Freedom Fighter ; thx;] @pressenter : thx :] apropo podlogi hehe wiem tandeta :] @misi3k : senkju ;] pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi