Napisano 12 Grudzień 200816 l Witam i przedstawiam proste obiekty które ostatnio miałem przyjemnośc dziergac z nudów to ambitne modelowanie uskuteczniłem w Lightwave3d... mptrójka i narzedzia pomocnicze do jej modelowania czyli linijka i miarka... wszystkie rendery lightwave3d + toneup w psie render 1 i ostatni z walkmanem bardziej wyprane w psie tak jak 1 i 3 render z miarka komentaz mile widziany dzieki i pozdrawiam Edytowane 5 Listopad 200915 l przez J|L
Napisano 12 Grudzień 200816 l popraw rozmiary renderw aby nie przekraczay 900px na szerokosc miarka ma fajne materialy
Napisano 13 Grudzień 200816 l Ładne to. Na pierwszym renderze bardzo mi się podoba materiał jack'a ale nie rozumiem skąd te odbicie na mp3 które ma matowy plastik:P Podoba mi się też wyświetlacz mp3 na trzecim renderze no i materiały z wyjątkiem napisów na przyciskach "Back" i "Option" które wyglądają jakoś płasko i mają za dużą czcionkę a szczególnie "Option":P Miarka pięknie:D Pozdrawiam
Napisano 13 Grudzień 200816 l Autor dzieki chlopaki za repy i sorry za utrudnienia w przegladaniu jesli zaduzo pix'ow wrzucilem @piksar : rozmary poprawione i ciesze sie ze plastik sie podoba :] @bbandi : senkju :] @Bonifatz senkju 5razy :D @Tool666PL : dzeiki! :] ogolnie to kazdy render przepuscilem przez curve'sy w psie aby je rozjasnic, w 1 renderze uzylem w lw dofa niestety aby zyskac na czasie ostro znizylem aa wiedz szum byl na tyle duzy ze nie moglem sobie odpuscic i poprawilem go rozmyciem w ps'ie dotego nie powstrzymalem sie przed sztuczna aberacja i vinette'ą zawsze mnie kusi to cholerstro jak browar przed meczem... i kolejne w trakcje... sztuczne rozmycie najprawdopodobniej z powodu przepuszczenia przez blendings options... textura z 3 renderu nie moja nawet nie moge okreslic jej pochodzenia ale mialem ja w srod wallpaperow a nie miaelm jeszcze wtedy gotowej textury pod wyswietlacz... wiedz.... przepraszam jej autora... :/ napisy masz racje nie wiem jak do tego doszlo chyba zamocno ciskalem po przyciskach i sie rozjechaly :/ :p jak tylko znajde orginalna czcionke odrazu je poprawie... narazei puki co w pracy slaby dostep do netu a w domu jego brak :/ no i ciesze sie ze miara pasi :] @sand : dzieki ! :] @blinq : senkju! :] pozdrawiam
Napisano 13 Grudzień 200816 l Bardzo przyjemne, podoba mi się ten renderek z dofem odtwarzacza. Fajne materiały i studio. Za to nie podoba mi się totalnie podłoga na ostatnim. ;)
Napisano 15 Grudzień 200816 l mnie osobiście się miarka najbardziej podoba. a tak to wszystkie renderki bardzo fajne.
Napisano 15 Grudzień 200816 l Autor @keraj37 ; dzieki :]spoko zajecia odbywaja sie w godzinach porannych :P @JunioR ; senkju :] @Freedom Fighter ; thx;] @pressenter : thx :] apropo podlogi hehe wiem tandeta :] @misi3k : senkju ;] pozdrawiam