torm Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 Witam. Chodzi o to, żeby po wpisaniu hasła pojawiały się na stronie jakieś dodatkowe linki. Jednak chciałbym uniknąć ładowania drugiej strony. Może jakiś javascript, albo javascript + php?
Lucas Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 Javascript: popatrz sobie AppendChild - dzięki temu będziesz mógł dynamicznie dodać jakieś obiekty na stronie (zazwyczaj najłatwiej do formularza).
torm Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Napisano 16 Grudzień 2008 Do formularza rzeczywiście bez problemu, ale jak dodać zwykły tekst? Bądź tekst z linkami? var znacznik = document.createElement('input'); Próbowałem dawać tam 'a' zamiast 'input' ale to nic nie daje.
Lucas Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 Właściwie to powinno działać, mi udało się nawet zwykły podział dodać. Być może problem polega na tym, że musisz zamknąć, próbowałeś może tak? Jeśli chciałbyś tylko coś, co przekieruje do innej strony to od biedy możesz zrobić button input. 1
torm Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Napisano 16 Grudzień 2008 Ok w końcu to rozgryzłem :) jakby kogoś interesowało to: Javascript: <br /> <!--<br /> <br /> function dodaj_element(kontener){ <br /> var znacznik = document.createElement('div'); // tutaj nam tworzy div'a<br /> znacznik.innerHTML = "<h1>Hi there and greetings!"; // tutaj możemy wpisać cokolwiek ma się w divie znaleźć<br /> <br /> var kontener = document.getElementById(kontener);<br /> kontener.appendChild(znacznik);<br /> }<br /> //--><br /> Następnie metoda wywołania, w tym przypadku button: // 'pliki' to nazwa div'a, w którym będzie tworzyć się ten dynamiczny. No i oczywiście musimy mieć ten div 'pliki': Dzięki za pomoc :)
Rekomendowane odpowiedzi