adek Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Serwis CGArena zamieścił artykuł w którym zdradza pewne szczegóły tworzenia efektów specjalnych do filmu "May Payne". Rozmowa z osobami ze studia Spin VFX odpowiedzialnymi za efekty specjalne w tym filmie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=454 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santi_Animator Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Świetny materiał. Sama przyjemność dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reaver Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Efekty ok ale jedno mnie niepokoi. Co to za potworki? W Max Payne? Mam złe przeczucia co do jakości filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santi_Animator Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Te potworki to efekt halucynacji to zażyciu narkotyków, które stworzyło wojsko w celu uzyskania niezniszczalnych żołnierzy. No ale kto by pomyślał, że takie będa skutki uboczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Super, jeszcze ktos chce zaspoilerowac?.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 o Nezumi, ładny nowy awatarek!:) Przemowa jakiegoś zwierzaka w Wigilię Cię do tego skłoniła:)? A fajny materiał, mi się bardzo podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi