Gość BiX Napisano 24 Grudzień 2008 Napisano 24 Grudzień 2008 hehe i ja życzę wam wszsytkiego najleszego i wielu sukcesów nie tylko w grafice.... A szczególnie hcpiter, pixar, klicek, pressenter, spinal, hkropinski, mr. san i kilka innych. Bo cenie sobie wasze prace etc i zawsze czekam na nowe (mam swoje urojenie hehe) Chodź mnie nawet nie znacie ;) Pozdro :)
Gość BiX Napisano 24 Grudzień 2008 Napisano 24 Grudzień 2008 P.S To nie jest żadne podlizywanie! żeby nie było :P hehe, pozdro ;)
Gość BiX Napisano 24 Grudzień 2008 Napisano 24 Grudzień 2008 P.S To nie jest żadne podlizywanie! żeby nie było :P hehe, pozdro ;)
_Cookiez_ Napisano 25 Grudzień 2008 Napisano 25 Grudzień 2008 Wesołych Świąt, grafikom życzę wypasionych komputerów, wspaniałych prac i dużo forsy by do ciepłych krajów zwiać lub himalajów żeby z yeti zamieszkać:P
Gość Mike Napisano 25 Grudzień 2008 Napisano 25 Grudzień 2008 Najlepszego! Aby każdy z nas mógł zaśpiewać: "Kocham ten chleb, kocham tą pracę płacę rachunki i czuję się jak facet" ;)
Bielo^ Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 Kolega wysłał mi blenderowe zyczenia;d Clean renderów, przekonujących shaderów, dobrych tutoriali, pomysłów z cząsteczkami, wydjanych siatek, mądrych klatek, zgody z nodami, pomyslów z fajnymi koceptami, fajowych tekstur, żeby ci się projekt nie zepsuł,. no i tak w ogóle Wesołych Świąt!
Rekomendowane odpowiedzi