Napisano 30 Grudzień 200816 l Witam mam taki problem. Zainstalowałem ostatnio max'a 9 x64. Instalacja przebiegła bez problemu, ale gdy chcę uruchomić max'a wyskakuje błąd z plikiem adlmpx.exe. Może mi ktoś powiedzieć co jest powodem. Z góry dziękuje za pomoc.
Napisano 4 Styczeń 200916 l Autor SP1 do visty mam. Ale jak chcę zrobić instalacje SP do 3ds max'a 9 to wyskakuje mi błąd, że nie jestem adminem kompa lub nie mam poprawnej wersji max'a. Pobrałem go z ich strony 9x64 i SP do 9x64 również z ich strony. Nie wiem czemu błąd wyskakuje. Myślałem też potrzebuje on płytę z instalacją w napędzie, ale to też nie pomogło ;/ Chciałem przejść na max'a x64 skoro mam już Viste i leży ona w szufladzie :D to może się do czegoś przydać. Mi robi rendering (np. jakiegoś samochodu bez materiałów z samym oświetleniem i ustawionym dobrze renderem) w rozdzielczości 800x600 w 12min, a kumplowi z vistą x64 30sek-1min. Komputery mamy podobne i stawiamy, że to przyczyna tego, że ja mam x32, a on x64 :) Tak więc czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły :D Pobrałem również z ich strony instrukcje jak zainstalować i tam były wymagania. Wszystkie wymagania mój komputer spełnia. Mam Viste Home Basic.
Napisano 4 Styczeń 200916 l Autor działa :) ok dzięki ---- Proszę moderatora o zamknięcie tematu :) Edytowane 5 Styczeń 200916 l przez Vega