Napisano 3 Styczeń 200916 l Hejka, zapodaje linka do mojego niedawno co skończonego portfolio. Prace są takie sobie ale wypociłem się sporo nad portfoliem :/. NIestety nadal wersja pod IE w przygotowani. www.karolRzadczyk.org C&C mile widziana :)
Napisano 3 Styczeń 200916 l hahaha super stronka! bardzo mi się podoba. Prace też bardzo fajne (szczególnie pierwsza ilustracja).
Napisano 4 Styczeń 200916 l Dla mnie też super. Sam kodował czy są jakieś umilające życie skrypty (siakiś ajax czy co) które umiliły życie ? Bo fajne i bez flasha :)
Napisano 4 Styczeń 200916 l Autor nom korzystałem z biblioteki Prototype, i duuuużej pomocy wujka Google :).
Napisano 4 Styczeń 200916 l Bardzo mi się podoba. Ciekawe rozwiązania, schludny layout i ładne prace.
Napisano 4 Styczeń 200916 l Wyglada fajnie, prosto, przejrzyscie, bez zbednych udziwnien. Brakuje mi tylko miniaturek w portfolio i cos mi kolor tla z logiem nie odpowiada ;)
Napisano 5 Styczeń 200916 l Autor No niestety miniaturki nie były wpisane w tego typu lay :) PS. Najciekawsze jest to że 2h po umieszczeniu na tym forum folia dostałem ofertę współpracy :D nie spodziewał bym się :D