Skocz do zawartości

speedpainting 49: Architektura z wyobrazni 60 użytkowników zagłosowało

1. 1. speedpainting 49: Architektura z wyobrazni

• RaVirr
      29
    • witkowski
      31

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Tygodniowy speedpainting 49:

Architektura z wyobrazni

DOGRYWKA (sonda jednodniowa)

Zapraszamy do glosowania.

RaVirr

szopidlugopis.jpg

witkowski

4555copycopydf8.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a przypadkiem RaVirr nie wygral jednym glosem?

glos na RaVirra.

Nawiasem mowiac ciekawiej by bylo gdyby trzeba bylo cos zmalowac w dogrywce.

Napisano

no to ja się odważyłem zagłosować na witkowskiego. dlaczego na na niego? No bo jak z wyobraźni to z wyobraźni a nie z pamięci, a głowa zawodna bywa czasami, a wtedy powstają takie różnorakie eklektyczne hybrydy, pozdro

Napisano

Zdecydowanie witkowski, z pomysłem, widać zabawę bryłą, perspektywą i przestrzenią, u ravirra, szkic ołówkowy pokryty texturami...

Napisano

na witkowskiego bo strasznie lubie wszystko co w szarościach a i pomysł fajny

Napisano
  • Autor
a przypadkiem RaVirr nie wygral jednym glosem?

Juz dosyc dawno wprowadzilem dogrywke jak roznica glosow jest mala, bo system sondy nie jest doskonaly i latwo o pewne naginanie regulaminu i nabijanie glosow z kilku kont. Ale moze mam zbytnia paranoje na tym punkcie.

Ale troche z tym zbednego zachodu chyba i zapewne w nastepnej edycji uscisle w regulaminie zasady dot. dogrywki.

Napisano

Chyba nie będzie jednak potrzeby:D Masz już 3 głosy więcej:) Pozdro i gratulacje;) Wracam do matmy ;*

Napisano
no to ja się odważyłem zagłosować na witkowskiego. dlaczego na na niego? No bo jak z wyobraźni to z wyobraźni a nie z pamięci, a głowa zawodna bywa czasami, a wtedy powstają takie różnorakie eklektyczne hybrydy, pozdro

tu zgodze sie jednoglosnie..i rowniez na witkowskiego glos

Napisano
  • Autor

Dogrywka chyba niewiele rozstrzygnela, no i poniewaz w pierwszej sondzie jednym glosem wygral RaVirr to chyba sprawiedliwie bedzie dac obie prace do galerii.

Pozostaje pogratulowac i czekamy na nowy temat. Ten "remis" bylby adekwatny ;) Chociaz pewnie nie latwy.

http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=540794&postcount=1

Odnosnie rekomendacji oprocz wspolnej dodalem kazdemu po jednej zeby sie pozniej w statystykach rekomendacji dodaly dla kazdego z osobna http://www.max3d.pl/rekomendacje.php