gientekwl Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 (edytowane) Witam ! :) Zamieszczam 1'szego swojego wipa. Prosty salon. Wykonanie: Mental Ray spod 3ds v. 2009. Modele: kanapy, wazonów, reflektorów i książek z evermotion. Ponadto tekstura podłogi jak widać Lisa. W swojej pracy chciałem przedstawić dwa typy oświetlenia: daylight i nightime :) Wiem, że praca jeszcze nie jest skończona i full jest mankamentów, ale od czegoś w końcu trzeba zacząć. Pozdro. *1 *2 Edytowane 6 Styczeń 2009 przez gientekwl
piksar Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 Witam, prosze o dopasowanie tytulu do wymagan regulaminowych : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34619
Airice Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 fajnee bardzo przyjemne... tylko te okna.. i to odbicie w nocy brrr ;p
KamillM Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 W dzień trochę pusto za oknem, ale poza tym sweet :)
gientekwl Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Napisano 6 Styczeń 2009 dzięki panowie Widok za oknem poprawię. Piksar, nazwa wątku już jest poprawiona
mkeruj Napisano 6 Styczeń 2009 Napisano 6 Styczeń 2009 Świeczki trochę za bardzo świecą, ale ogólnie git. Co do tego odbicia w nocy w oknie jest jak najbardziej ok.
gientekwl Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Napisano 7 Styczeń 2009 może jakieś sugestie ? bo nie czuje aby oddawać pracę do FW ?!
Jim mee Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 tak , ja poprosze dywanik , taki z dlugim wlosem , grubaśnym , takim jak wszyscy robią ;P ale fajnym 170x200 ... przynajmniej wielkosci zeby sie pojawil i wypelnil troche kompozycyjnie przestrzen w prawym dolnym rogu kadru. Nie kombinuj z wzorkami tylko pliz - choc tez moglo by byc spoko- tylko taki jednolity w koloze byte. No i z widokiem za oknem , w nocy tez musi byc City albo cokolwiek. delikatnie ale cokolwiek , tak to spoko pracka , rob nowa ;)
gientekwl Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Napisano 8 Styczeń 2009 nie mam zamiaru na siłe dywanu wpychać ;P Ale fakt faktem, to jest ubogo i kadr strasznie kuleje, a widok za oknem sami wiecie... Pozdr.
Jim mee Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 dlaczego na siłę ? bardzo by sie cos tam przydało. Any way, spoko pracka.
Marshall Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 bardzo fajnie, choć kolor/nasycenie owoców pomiędzy dniem a nocą mi coś nie spasiba. Można prosić o ustawienia rendera? :)
Temporal Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 Szkoda ze czesc modeli nie twoja ale renderki naprawde symaptycznie wyszlo dosc realistycznie szkoda ze za oknem nic nie ma. Widze ze skill ci caly czas rosnie :)
gientekwl Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Napisano 12 Styczeń 2009 Thanks Temporal Co do owoców, w tych pracach sporo PS'a... Dlatego kolory między 1'szym a 2'gim renderem sa zupełnie inne Jak mówiłem kadr nieciekawy, trochę zmieniłem
Rekomendowane odpowiedzi