Napisano 6 Styczeń 200916 l Witam ! :) Zamieszczam 1'szego swojego wipa. Prosty salon. Wykonanie: Mental Ray spod 3ds v. 2009. Modele: kanapy, wazonów, reflektorów i książek z evermotion. Ponadto tekstura podłogi jak widać Lisa. W swojej pracy chciałem przedstawić dwa typy oświetlenia: daylight i nightime :) Wiem, że praca jeszcze nie jest skończona i full jest mankamentów, ale od czegoś w końcu trzeba zacząć. Pozdro. *1 *2 Edytowane 6 Styczeń 200916 l przez gientekwl
Napisano 6 Styczeń 200916 l Witam, prosze o dopasowanie tytulu do wymagan regulaminowych : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34619
Napisano 6 Styczeń 200916 l Autor dzięki panowie Widok za oknem poprawię. Piksar, nazwa wątku już jest poprawiona
Napisano 6 Styczeń 200916 l Świeczki trochę za bardzo świecą, ale ogólnie git. Co do tego odbicia w nocy w oknie jest jak najbardziej ok.
Napisano 8 Styczeń 200916 l tak , ja poprosze dywanik , taki z dlugim wlosem , grubaśnym , takim jak wszyscy robią ;P ale fajnym 170x200 ... przynajmniej wielkosci zeby sie pojawil i wypelnil troche kompozycyjnie przestrzen w prawym dolnym rogu kadru. Nie kombinuj z wzorkami tylko pliz - choc tez moglo by byc spoko- tylko taki jednolity w koloze byte. No i z widokiem za oknem , w nocy tez musi byc City albo cokolwiek. delikatnie ale cokolwiek , tak to spoko pracka , rob nowa ;)
Napisano 8 Styczeń 200916 l Autor nie mam zamiaru na siłe dywanu wpychać ;P Ale fakt faktem, to jest ubogo i kadr strasznie kuleje, a widok za oknem sami wiecie... Pozdr.
Napisano 12 Styczeń 200916 l dlaczego na siłę ? bardzo by sie cos tam przydało. Any way, spoko pracka.
Napisano 12 Styczeń 200916 l bardzo fajnie, choć kolor/nasycenie owoców pomiędzy dniem a nocą mi coś nie spasiba. Można prosić o ustawienia rendera? :)
Napisano 12 Styczeń 200916 l Szkoda ze czesc modeli nie twoja ale renderki naprawde symaptycznie wyszlo dosc realistycznie szkoda ze za oknem nic nie ma. Widze ze skill ci caly czas rosnie :)
Napisano 12 Styczeń 200916 l Autor Thanks Temporal Co do owoców, w tych pracach sporo PS'a... Dlatego kolory między 1'szym a 2'gim renderem sa zupełnie inne Jak mówiłem kadr nieciekawy, trochę zmieniłem