Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W niektórych rzeczach trudno nie przyznać Ci Nezumi racji, Maci są drogie - szczególnie w PL, i szczególnie w odniesieniu do naszych rodzimych zarobków. W chwili obecnej różnica polega głównie na systemie operacyjnym (po przesiadce apple na intela), moim prywatnym zdaniem - przed intelem było ciekawiej. Tak czy inaczej - każdy pracuje na tym, na czym lubi.

Ale - ogólniej nieco - takie teksty jak poniżej:

a ja slyszalem ze maci sa ulubiana marka geyow i taki gey mi to mowil:P

sprowadzają całą dyskusję do poziomu onetowych komentarzy i zaniżają cały poziom forum. Przynajmniej moim zdaniem.

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 5,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

aspenboy - porownuje ceny w Stanach, nie mam kontaktu z rynkiem polskim od wielu lat. Niewielkie roznice tam czy tu nie robia wrazenia ale juz 1000-1500 zielonych papierow to duza kwota obojetnie czy mowisz o Polsce czy Stanach.

Co do zanizania dyskusji - pelna zgoda. Wiem ze to byl zart ale niski i slaby....

Napisano

Ja z kolei nie mam wglądu w rynek w USA, no chyba że w sklepach online. Kiedyś widziałem porównanie cen tego samego modelu macbooka w różnych miejscach na Świecie - najtaniej było w stanach, najdrożej m.in. w PL, i różnica sięgała 1000 €, chociaż to tak naprawdę odrębne zagadnienie. Faktem jest, że maci są droższe od innych producentów, a już na pewno od składaków.