Krzywy Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 Oceńcie tą pracę bym zrobił ją lepiej praca wygląda na wykończeniu ale na pewno głowa faceta będzie inna i zdejmowane ubranie będzie przemalowane, photoshop i myszka, nie jestem przekonany do kolorów troszkę utknąłem nie wiem do końca jak nadać skórze realną fakturę
Krzywy Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 być może troszkę ale i tak będzie najprawdopodobniej zasłonięte przez demoniczny błysk w oku, nie jestem pewien co do włosów też, doradzi jeszcze coś ktoś proszę
WWWoj Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 nie jstem pewny czy dobrze widze, ale widze jakiegos zle wyciętego pomazanego goscia w kratke :D mysle ze błysk w oku załatwi wszystko ;) byle zasłanial wiecej niz oko
Krzywy Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 Hehe no na razie wycięty na szybko bo to scalona warstwa z maskami, koleś ma przypominać coś jakby rysunek z banknotu jak widać wyszła mi bardziej zwykła kratka, trudno to rozkminić poprawie dziękuje za posty
SBT77 Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 Rozkminić ? Nie lubię kminku, wzdyma. Hmm... wycięty ? Jednej rzeczy nie rozumiem - być może wyjaśnisz: Czy ten facet i ta babka zostali przez ciebie namalowani od zera czy też wyciąłeś ich ze stocka, ustawiłeś i teraz robisz obróbkę ?
Krzywy Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 Gościu z lewej jest nie do końca namalowany bliżej mu do wektora, nie ma tu ani grama zdjęcia :D, chociaż z wieloma porównywałem faceta naszkicowałem patrząc na zdjęcie ale zapewniam nie ma tu żadnego podmalowania ani fotomontażu, także rozwiewam wątpliwości pracuje nad tym już jakiś miesiąc i może deczko coś za bardzo wymuskałem, zresztą praca w rozdzielczości 300 dpi jest to jak zmniejszyłem to nie widać tak błędów, może powinienem wrzucić link do pełnego wymiaru? nie wiem sam do końca co mi nie pasuję
emmilius Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Hmm. Musisz się zdecydować kto do kogo przyszedł....kto jest gościem a kto gospodarzem. Rozumiesz? Czy babka z normalnego świata przylazła do świata banknotów czy odwrotnie, postaraj się tym akcentem opowiedzieć krótką historię tych dwojga. Daj jakieś tło. Zmniejsz tą "kratkę" na tym gościu a zamiast pomazanej plamy na dole może jakiś pognieciony banknot z którego on się wyłania? Taka moja skromna wizja...
noiprox Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Szczerze mówiąc to w życiu nie skojarzyłbym tego gościa z banknotem;)
Urbanboogie Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Moze podmien mu glowe na Franklina albo chociaz Waszyngtona :)
Rekomendowane odpowiedzi