Marek G Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 (edytowane) jedna z ostatnich wizualizacji Edytowane 9 Styczeń 2009 przez Marek G
carlosss Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 ogólnie ładnie tylko, nie wiem co to za rozmazana gałąź na pierwszym renderze to nie to że jest tragiczna bo niestety jest ;P, tylko to że psuje całość ;/ to samo na drugim nie wiem co tam robi jesienna gałąź bo jakoś jesieni tu nie widzę ogólnie, ludzie na drugim renderze według mnie bardzo fajnie wyszli na pierwszym niekoniecznie pozdro ;)
Sjon Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 (edytowane) Hej Marek G Jestem bardzo ciekawy skąd wziąłeś mój model 3d mercedesa ML 350??? Edytowane 9 Styczeń 2009 przez Sjon
gientekwl Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 Panie Marku :) Jest strasznie... Miejscami walą się proporcje, widać doklejanie w PS, na niektórych renderach strasznie sypie się brakiem AA Pozdrawiam.
Marek G Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 nie ma to jak słowa krytyki - zawsze człowieka ściągną na ziemie Sjon - nie wiedziałem że to ty robiłeś ten model. bardzo łądny Eden-3d - mi :-)
Sjon Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 Marek G - to ze mój model jest ładny to ja wiem:P, ale bardziej mnie interesuje skąd go masz? Jak pisałem wcześniej.
Nash23 Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 Dziwne odbicie w oknie i faktycznie niektóre dodatki psują całość. Marek G - jak już odpowiesz Sjon'owi skąd masz ten model to może się podzielisz ;P? Sjon - dzięki Twojemu modelowi (jak to wcześniej zostało ustalone) render wyszedł o wiele ciekawszy to pewnie dumny jesteś? Pozdrawiam
Marek G Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 Nash23- odpowiedzialem mu na prv , pytanie do Sijona raczej nie do mnie.
SWRSC Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 a moim zdaniem ten merc tam nie pasuje - jest zbyt masywny w tym miejscu i gubi sie przez to skala domu. Lepiej jakby tam stało coś w sedanie mniejszym. Ogolnie zrobiłeś takie ujęcia, że strasznie ucieka skala budynków (nie mówie że jest zła - chodzi tylko o kompozycje) Jakościowo rendery słabe - moim zdaniem, Twoim problemem jest znikome GI. Jakbyś popracował na światłem indirect outdoor byłoby dużo lepiej. Na drugim renderze obie elewacje (czyli tył budynku i jego bok) pod względem intensywności światła się nie różnią - przez to budynek jest spłaszczony. Mam wrażenie że świecisz samym directem, może uwzględnij również niebo? Pozdro !
Morphe Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 i moze sproboj popracowac nad glabia swiatlo cienia :d oswietlajac tylko 1 elewacje a nie z naroznika :)... jak ja nie lubie oswietlenia z naroznika pfe... :/
Marek G Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 (edytowane) pomyśle nad waszymi uwagami przy następnych wizkach Edytowane 12 Styczeń 2009 przez Marek G
Rekomendowane odpowiedzi