Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ogólnie ładnie tylko, nie wiem co to za rozmazana gałąź na pierwszym renderze to nie to że jest tragiczna bo niestety jest ;P, tylko to że psuje całość ;/ to samo na drugim nie wiem co tam robi jesienna gałąź bo jakoś jesieni tu nie widzę ogólnie, ludzie na drugim renderze według mnie bardzo fajnie wyszli na pierwszym niekoniecznie

pozdro ;)

Napisano

Hej Marek G

Jestem bardzo ciekawy skąd wziąłeś mój model 3d mercedesa ML 350???

Edytowane przez Sjon

Napisano

Panie Marku :)

Jest strasznie...

Miejscami walą się proporcje, widać doklejanie w PS, na niektórych renderach strasznie sypie się brakiem AA

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

nie ma to jak słowa krytyki - zawsze człowieka ściągną na ziemie

Sjon - nie wiedziałem że to ty robiłeś ten model. bardzo łądny

Eden-3d - mi :-)

Napisano

Marek G - to ze mój model jest ładny to ja wiem:P, ale bardziej mnie interesuje skąd go masz? Jak pisałem wcześniej.

Napisano

Dziwne odbicie w oknie i faktycznie niektóre dodatki psują całość.

Marek G - jak już odpowiesz Sjon'owi skąd masz ten model to może się podzielisz ;P?

Sjon - dzięki Twojemu modelowi (jak to wcześniej zostało ustalone) render wyszedł o wiele ciekawszy to pewnie dumny jesteś?

Pozdrawiam

Napisano

a moim zdaniem ten merc tam nie pasuje - jest zbyt masywny w tym miejscu i gubi sie przez to skala domu. Lepiej jakby tam stało coś w sedanie mniejszym. Ogolnie zrobiłeś takie ujęcia, że strasznie ucieka skala budynków (nie mówie że jest zła - chodzi tylko o kompozycje)

Jakościowo rendery słabe - moim zdaniem, Twoim problemem jest znikome GI. Jakbyś popracował na światłem indirect outdoor byłoby dużo lepiej. Na drugim renderze obie elewacje (czyli tył budynku i jego bok) pod względem intensywności światła się nie różnią - przez to budynek jest spłaszczony.

Mam wrażenie że świecisz samym directem, może uwzględnij również niebo?

Pozdro !

Napisano

i moze sproboj popracowac nad glabia swiatlo cienia :d oswietlajac tylko 1 elewacje a nie z naroznika :)... jak ja nie lubie oswietlenia z naroznika pfe... :/

Napisano
  • Autor

pomyśle nad waszymi uwagami przy następnych wizkach

Edytowane przez Marek G

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności