pawlos Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 elo , zamieszczam screena mojego wipa !co poprawiac co zmieniac co zle ?
Leru Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 moze na dobry poczatek wez pod uwage ze nie wszyscy maja 1600x1200 Redner 800x600 by straczyl A jesli chodzi o sam model to nie wiem bo sie nie znam :P
Kryhas Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Super ci idzie i oby tak dalej. :] Nie jestem pewien ale światła powinny być troche bardziej kanciaste. :)
Myszek Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 na masce te wloty koncza sie inaczej, nie sa tak zaokraglone :P i z tylu pod leflektorem chyba siateczka zle sie uklada bo zagiecie brzydkie jest
pawlos Napisano 7 Marzec 2004 Autor Napisano 7 Marzec 2004 hm maska bedzie przerabiana :)) a co do tego swiatla to masz racje jest tam lekkie zagiecie , prubuje to porpawic ale cos mi nie idzie :(
kozioo Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 Rowek pomiedzy maską a zderzakiem - nie powinien być płynny? Teraz jest kanciaty. Poza tym nie gra mi ten kant biegnący od światła do linii szyb.
Rekomendowane odpowiedzi