Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

\".... Przepraszam wszystkich za dosyć dług± przerwę w \"nadawaniu\". Trudno mi jest powiedzieć jak długo mój serwis na serwerze ZONE.PL będzie istnieć. Dostałem bardzo duże ograniczenia co do strony. Trwaj± rozmowy z firm± ... \"

Czy to co¶ poważnego ? brzmi w każdym razie groĽnie, czytałem na pl.comp.grafika3d że Zone.pl chce kasy ....

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej,

Tak. Nie tyle moze chodzi teraz o pieniadze bo faktycznie chodziło o wykupienia konta komercyjnego ale w tej chwili prze¶mieszny limit jaki wprowadzono. Limit miesieczny robie w 1dzien :) ... smieszne to jest troche ... :) nie wiem jak oni to licza ale coz ...

czekam na mail od nich. Jezeli nie beda zainteresowani hostingiem mojego serwisu i reklama na nim to szukam nowego serwera.

Napisano

OK. Jak napisalem w newsach ... powracam co codziennej aktualizacji strony. Narazie strona będzie :) Takze prosze nie porzucajcie mojego serwisu, odwiedzajcie j± codzieniie i pamiętajcie o bitwie :) ...

Kto nie przysłał nowych prac do galerii może to zrobić :)

Dziękuję również za zainteresowanie zniknięciem mojej strony ... Wasze maile trochę mnie podbudowały :) Przynajmniej widzę ,że nie robię tego dla siebie ... BIG THX!

Napisano

witam!!!

WRESZCIE!!!!! boze dziekuje ci dzieki dzieki :-) wreszcie dziala forum :-)

Adek dobrze ze wszystko narazie gra :-) ale jak chodzi o kase to chyba mozna by zrobic jakas zrzutke nie ??

Chociaz powiem ze myslalem ze to bylo umyslne rzeby sprawdzic zainteresowanie sie strona przez urzytkownikow ;p

Napisano

Miałem dwa tygodnie wyjęte z życiorysu. Najpierw nie działała strona Adka, potem się nie mogłem dodzwonić na serewer (kierunek zajęty :D). To mój pierwszy post od dwuch tygodni albo i dłużej. Wła¶nie odbieram 96 wiadomo¶ci i mam nadzieję, że wszystko wróciło do normy:D

Napisano

Ja też jestem bardzo happy, że strona wreszcie wróciła. W czasie jej braku praktycznie nie miałem ochoty zagl±dać na net. Ale przynajmniej dowiedziałem się, sk±d s± niemal wszystkie wizyty na mojej WWW. Przez ten czas licznik praktycznie stał w miejscu.:)