Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć,

mam 3ds maxa i V-raya. Zdobyłem juz doświadczenie w renderowaniu wizualizacji ale nie mam co pokazywać bo stracilem dane w wyniku nagłego formatu dysku.

Chciałbym zebyście dali mi jakieś pozyteczne pomysły na wizualizacje interior bo ja po prostu straciłem siły do myślenia i nie mogę nic wymyślić od ponad miesiąca :(

Dzieki tym pomysłom na wizualizacje interior moglbym wiele osiągnać a także wzbogacić swoje portfolio.

Bardzo proszę o pomoc i przysyłajcie mi jakieś szkice, plany czy coś bo nie mogę znaleźć ani wymyślić, mnie sie kręci... I nie ma kto mi dać pomysłu, jakiejś propozycji. Mile widziana np. łazienka albo pokój dzienny!

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
ta, jeśli w mini bitwie to jaki :)

polecam projekt "jak wykazac sie wlasna inicjatywa" :)

Napisano

piszesz, ze zdobyles umiejetnosc w renderenowaniu vizualizacji a sam nie potrafisz znalezsc referki ? OO

Napisano

"straciłem siły do myślenia i nie mogę nic wymyślić od ponad miesiąca" to chyba najlepsze :D

Napisano

Całkiem pocieszający wątek. Do tej pory myślałem, że tylko ja mam takie problemy ze zmobilizowaniem się do pracy. A tu takie dziwy... ;)

Przecież google jest tak rewelacyjnym źródłem inspiracji, że jedyne co można powiedzieć złego o tej wyszukiwarce to to, że można przez nią wyjść przeinspirowanym.