Camel Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 Cześć, mam 3ds maxa i V-raya. Zdobyłem juz doświadczenie w renderowaniu wizualizacji ale nie mam co pokazywać bo stracilem dane w wyniku nagłego formatu dysku. Chciałbym zebyście dali mi jakieś pozyteczne pomysły na wizualizacje interior bo ja po prostu straciłem siły do myślenia i nie mogę nic wymyślić od ponad miesiąca :( Dzieki tym pomysłom na wizualizacje interior moglbym wiele osiągnać a także wzbogacić swoje portfolio. Bardzo proszę o pomoc i przysyłajcie mi jakieś szkice, plany czy coś bo nie mogę znaleźć ani wymyślić, mnie sie kręci... I nie ma kto mi dać pomysłu, jakiejś propozycji. Mile widziana np. łazienka albo pokój dzienny! Pozdrawiam!
biszkopte Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 przeciez mozesz odzyskac dane z tylko formatnietego :) dysku...
mirach Napisano 16 Luty 2009 Napisano 16 Luty 2009 ta, jeśli w mini bitwie to jaki :) polecam projekt "jak wykazac sie wlasna inicjatywa" :)
JunioR Napisano 16 Luty 2009 Napisano 16 Luty 2009 piszesz, ze zdobyles umiejetnosc w renderenowaniu vizualizacji a sam nie potrafisz znalezsc referki ? OO
JunioR Napisano 16 Luty 2009 Napisano 16 Luty 2009 w Kowarach cyganie maja podobne jamy na Ogrodowej !
biszkopte Napisano 16 Luty 2009 Napisano 16 Luty 2009 uhahahahahahhahahahahahahaha....nie no :) dobre!
SFlogic Napisano 16 Luty 2009 Napisano 16 Luty 2009 "straciłem siły do myślenia i nie mogę nic wymyślić od ponad miesiąca" to chyba najlepsze :D
RA Napisano 16 Luty 2009 Napisano 16 Luty 2009 Całkiem pocieszający wątek. Do tej pory myślałem, że tylko ja mam takie problemy ze zmobilizowaniem się do pracy. A tu takie dziwy... ;) Przecież google jest tak rewelacyjnym źródłem inspiracji, że jedyne co można powiedzieć złego o tej wyszukiwarce to to, że można przez nią wyjść przeinspirowanym. 1
Rekomendowane odpowiedzi