MareG Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Skoro doszly nowe programy, moze warto by oddzielic pomoc \"ogolna\" dla danego programu od pomocy ogolnej dla zagadnien typu modeling, lightning itd... Proponuje tak: POMOC (software): - 3ds max - Rhinoceros - Softimage XSI POMOC CG: - Modeling - Lightning & Texturing - itd... Co wy na to? Pozdro Marek
Eko Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Podpisuje sie rekami (bo nogami nie umiem) pod tym. Mysle ze dzieki temu forum stanie sie duzo bardziej przejrzyste
kozioo Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Teoretycznie moze zadziałać, ale wtedy dodałbym konieczność zaznaczania softu w temacie threada. Mało zachodu a IMO poprawiłoby efektywność. Np: Rhino 3d: Krzywe - problem czy coś takiego
MareG Napisano 8 Marzec 2004 Autor Napisano 8 Marzec 2004 Kozioo: i bardzo dobrze, to forum nie tylko dla userow 3dsmaxa wiec pozadek przede wszystkim:) Niestety trzeba to bedzie wbijać do łebkow rozczepanych userow \"zmien temat\" \"popraw temat\" itp. [no]
kozioo Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Myśle ze kilka banow i \"znikniętych\" tematów zrobiło by swoje:] Ale jako ze ja wystąpiłem ze tą \"podpropozycją\" to mógłbym sie tym zająć. Praktycznie codziennie jestem na forum, a nawet kilka razy dziennie. Ale o tym to już Adek zdecyduje (pomysł najpierw musi się zrealizować;)). EDIT A tak btw, to gdzie się zakłada thready dotyczące particli? Bo chciałem się dziś zapytać i nie wiedziałem gdzie. Na szczęscie sobie poradziłem;)
dr Ug Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Paaanie moderatorze MarkGu, przeciez juz byla burzliwa dyskusja na ten temat. :)
adek Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Dokładnie. Taka dyskusja już kiedyś była. Narazei pozostanie aktualny podział, jeśli działy przyjmą się zastosujemy te drobne zmiany kosmetyczne. Narazie nie będzie działu Maya bo Sharp sorry ,ale osób deklarujących się ,że chcą taki dział jest naprawde tylko kilka. Od XSI i Rhino w tej chwili mamy człowieka znającego się na rzeczy a zainteresowanie tymi programami było duże. Powolutku. Nie wszystko naraz :)
MareG Napisano 8 Marzec 2004 Autor Napisano 8 Marzec 2004 Przyznam, ze nie sledzilem poprzedniej dyskusji na ten temat wiec - Rozumiem - przyjeto do wiadomosci! ;) pozdro
Sharp Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 no dobra...jakoś to przeżyje ,ale mam nadzieje ze kiedys sie doczekam tego działu...:>
Rekomendowane odpowiedzi