Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam jestem nowy i mam kilka prac które można pokazać (przynajmniej mi się tak wydaje) a oto jedna z nich:

kopiaprojekt2v11ys5.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

strasznie rozciągnięta tekstura na tym "fotelu".

materiał stołu i oświetlenie nie najlepsze.

pozdro.

Napisano

jest pozno...jestem zmeczony i ledwo na oczy widze ...ale czy to jest telefon ?skad pomysl by narzucic mu teksturke klawiatury komputerowej ?? jak na poczatek nie jest zle no ale co tu oceniac ? pracuj dalej i zycze wytrwalosci.

Napisano
  • Autor
jest pozno...jestem zmeczony i ledwo na oczy widze ...ale czy to jest telefon ?skad pomysl by narzucic mu teksturke klawiatury komputerowej ?? jak na poczatek nie jest zle no ale co tu oceniac ? pracuj dalej i zycze wytrwalosci.

skąd pomysł by klawiatura... to tak w grafie podoba mi się że można tworzyć nierzeczywiste obrazy, gdybym chciał coś odwzorować to zrobił bym zdjęcie lub już jak chcesz "odrysowywał" od przekrojów w trzech wymiarach ale po co to robić... równie dobrze mogłem tutaj dać drążek samolotu :]

Napisano

Bez urazy, ale to nie jest nierzeczywiste tylko nielogiczne.

Mogłeś dać przynajmniej displace, jeśli nie chciało Ci się modelować klawiszy, bo kiepsko to wygląda z odbiciami światła na teksturze, które powinieneś przynajmniej usunąć. Co to za podłoga? Dlaczego nogi od stołu przenikają przez szkło? Strasznie rozmazała się teksturka na tym czymś z tyłu za stolikiem (sorki, nie widać co to jest - popraw kadr) - najprawdopodobniej mapowanie planarne.

Bardzo gubisz proporcje, popatrz na wszystkie elementy w swojej scenie i sam oceń.

Rozumiem, ze się dopiero uczysz, ale nie oczekuj, że będziesz z tego względu traktowany ulgowo, bo wtedy poziom Twoich umiejętności stałby w miejscu.

Pozdrawiam, życzę powodzenia i wytrwałości.

Napisano
  • Autor

:) na pewno nie będę się załamywał że mi nie idzie wręcz przeciwnie będę starał się coraz bardziej... taka krytyka tylko mnie motywuje ;)