Szwadron Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 Witam jestem nowy i mam kilka prac które można pokazać (przynajmniej mi się tak wydaje) a oto jedna z nich:
indian Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 strasznie rozciągnięta tekstura na tym "fotelu". materiał stołu i oświetlenie nie najlepsze. pozdro.
khatake Napisano 1 Luty 2009 Napisano 1 Luty 2009 jest pozno...jestem zmeczony i ledwo na oczy widze ...ale czy to jest telefon ?skad pomysl by narzucic mu teksturke klawiatury komputerowej ?? jak na poczatek nie jest zle no ale co tu oceniac ? pracuj dalej i zycze wytrwalosci.
Szwadron Napisano 2 Luty 2009 Autor Napisano 2 Luty 2009 jest pozno...jestem zmeczony i ledwo na oczy widze ...ale czy to jest telefon ?skad pomysl by narzucic mu teksturke klawiatury komputerowej ?? jak na poczatek nie jest zle no ale co tu oceniac ? pracuj dalej i zycze wytrwalosci. skąd pomysł by klawiatura... to tak w grafie podoba mi się że można tworzyć nierzeczywiste obrazy, gdybym chciał coś odwzorować to zrobił bym zdjęcie lub już jak chcesz "odrysowywał" od przekrojów w trzech wymiarach ale po co to robić... równie dobrze mogłem tutaj dać drążek samolotu :]
Sebastian Ozga Napisano 2 Luty 2009 Napisano 2 Luty 2009 Bez urazy, ale to nie jest nierzeczywiste tylko nielogiczne. Mogłeś dać przynajmniej displace, jeśli nie chciało Ci się modelować klawiszy, bo kiepsko to wygląda z odbiciami światła na teksturze, które powinieneś przynajmniej usunąć. Co to za podłoga? Dlaczego nogi od stołu przenikają przez szkło? Strasznie rozmazała się teksturka na tym czymś z tyłu za stolikiem (sorki, nie widać co to jest - popraw kadr) - najprawdopodobniej mapowanie planarne. Bardzo gubisz proporcje, popatrz na wszystkie elementy w swojej scenie i sam oceń. Rozumiem, ze się dopiero uczysz, ale nie oczekuj, że będziesz z tego względu traktowany ulgowo, bo wtedy poziom Twoich umiejętności stałby w miejscu. Pozdrawiam, życzę powodzenia i wytrwałości.
Szwadron Napisano 2 Luty 2009 Autor Napisano 2 Luty 2009 :) na pewno nie będę się załamywał że mi nie idzie wręcz przeciwnie będę starał się coraz bardziej... taka krytyka tylko mnie motywuje ;)
Rekomendowane odpowiedzi