Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mimo że zamierzone, nie podobają mi się te odbicia w ścianie. Jakoś lepiej by mi pasował normalny tynk.

Ładna podłoga i kadr.

Napisano

Hmm, czy mi się tylko wydaje, czy poza ścianami i podłogą nic więcej 3d tutaj nie ma? I mapowanie podłogi też troszkę leży, bo kto to widział dwie deski zaraz pod ścianą ciąć w połowie?

Napisano
  • Autor
Hmm, czy mi się tylko wydaje, czy poza ścianami i podłogą nic więcej 3d tutaj nie ma? I mapowanie podłogi też troszkę leży, bo kto to widział dwie deski zaraz pod ścianą ciąć w połowie?

Fakt źle wyszło, myślę że jak dam wykończeniówkę to będzie lepiej wyglądało. Czekam na dalszą krytykę...

Napisano

A co tu krytykowac :P Tło to chyba zwykłe zdjecie, a 4 boksy to żadna sztuka postwaic :P Zmień materiał ściany na taki normalny podłgoga dobra tylko popraw te deski jak tu już kolega napisał. Tło za jasne i ma przypalenia (poprawiłbym je w jakims programie graficznym). Pozatym dodaj jakieś drzwi balkonowe, zdjecia, małe detale co by scenka była lepsza :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej nauce :)

Napisano
  • Autor
A co tu krytykowac :P Tło to chyba zwykłe zdjecie, a 4 boksy to żadna sztuka postwaic :P Zmień materiał ściany na taki normalny podłgoga dobra tylko popraw te deski jak tu już kolega napisał. Tło za jasne i ma przypalenia (poprawiłbym je w jakims programie graficznym). Pozatym dodaj jakieś drzwi balkonowe, zdjecia, małe detale co by scenka była lepsza :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej nauce :)

ja właśnie chciałem by był taki jak by "urwany pokój/korytarz" a światło miało być ostre gdyż na zewnątrz jak widać jest gooorąco ;)

Napisano

Odbicia zrobił bym mniejsze ściany jaśniejsze no i na sufit bym wrzucił drewno - scena ma charakter widoku z wejścia do budynku (tak to mnie przemawia) i jest super ma potencjał

Edytowane przez marc134

Napisano

tak szczerze to bym juz tego nie poprawial ;p sorki ale to jest jeden wielki test podlogi i odbic...wymysl cos bardziej skomplikowanego i wtedy bierz sie do roboty. podloga mi sie nawet podoba ale wykorzystaj ja w jakiejs wizce a nie w zestawie plane'a i 2 boxow ;p

Napisano

Przecież to sie nawet nie zgrywa z backgroundem.

Chyba że kamera jest w naczepie tira, który stoi pod górkę.

Napisano

Fajny material podlogi, ale to tyle. Cala reszta w zasadzie do przemyslenia i poprawy. Tak jak pisali, w rogach boxu masz bledy, perspektywa sie nie zgadza, odbicia na scianach bardzo dziwnie sie ucinaja.

pracuj dalej.