Napisano 8 Marzec 200421 l Siemka chce wykonać dysk na 3ds max narazie jest tyle co o tym sądzicie????????????
Napisano 8 Marzec 200421 l Thx DruG ;) Tak ... Piotrze ... DruG dobrze mowi ... Mam dla Ciebie krótką lekturę :) REGULAMIN FORUM
Napisano 8 Marzec 200421 l che che... DruG, widze ze coś z Moderatora u Ciebie się ostało... :) cienie strasznie ostre... co to za dysk?? fujitsu??
Napisano 8 Marzec 200421 l *OT* Moderator to nie funkcja, to sposob zycia;) Na razie oduczam sie instynktowego siegania do przycisku \"usun post\" ;) Poza tym forum jest dla userow, nie dla moderatorow i warto dbac o porzadek, nawet jezeli sie nie jest modem.
Napisano 8 Marzec 200421 l zmien temat na: \"Objekt 3d: HDD\" bo hmmm... usuna??:D kto?? heh zartuje, ale zmien... Dysk twardy i kanciaty troche... zmien moze oswietlenie bo nie widac za duzo na dole...
Napisano 8 Marzec 200421 l Witam Mnie sie wydaje za wysoki w stosunku do jego rozmiarow poziomych :):
Napisano 9 Marzec 200421 l dobre pytanie.... już jest karta graficzna, dysk, niedługo z prac forumowiczów będzie można cały komp zmontować..... // ja może zrobie karte tunera TV.... bo to mało ważny komponent
Napisano 9 Marzec 200421 l Autor Wrzuciłem texturki i jak to wygąda ? może uda mi się skminić zdięcie dysku to bendzie można go porównać
Napisano 9 Marzec 200421 l No no, całkiem fajnie z texturami, ale jak mówi master, wciąż trochę kanciasty, przydałoby się lekko zaokrąglić niektóre krawędzie.
Napisano 10 Marzec 200421 l hehe spoko :) i nawet w returnie kupiony :P też tam się zaopatruje. co do modelu to naklejka mogła by być cieńsza a co do materiałów to te \"kropki\" powinne być sporo gęściej i styki powinne się mocniej błyszczeć a poza tym to spox [piwo]
Napisano 16 Marzec 200420 l no calkiem ladnie mi sie podoba, ale troche dziwne podloze nie mozna by go zmienic ?? moze np. jakies biurko albo postaw go na obudowie od kompa :D
Napisano 16 Marzec 200420 l Bardzo fajnie dysk wyszedł ale jak już Myszek wspomniał zmień podłoże no i wydaje mi się że ten kabel nienaturalnie się zgina. Pozdrawiam