boba Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 tak więc nie ulękły po ostrej krytyce ostatniego kolorowania pokazuje moj komiks - co prawda jednostronicowy, a temat tez taki tendencyjny no ale... czekam na krytykę ;)
leander Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 hehe, dziwne masz te eksperymenty. Ale ja nie mam nic przeciwko oglądaniu takich więcej :) aa.. tylko zostan przy czarnobieli, nie koloruj swoich prac 2D :) Trzymaj styl ;)
Mateusz Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 bardzo, bardzo, ale jednak co wino w kartonie to nie piwo w butelce... :) no dobra, przeginam... :) wszystko mi sie podoba, poza tym ludkiem, sprawia wrazenie jakby to pifo bylo z biedronki i popijal je denaturatem... czekam na wiecej takich zeczy... milo sie oglada...
boba Napisano 9 Marzec 2004 Autor Napisano 9 Marzec 2004 rozpaczy ... grozy... po prostu paski nieustannych eksperymentów ;) a co do butelki... to taka pokraczna bo robilem ja bez zadnych referencji dlatego sie moze proporcje nie podobaja, a z reszta kot powiedzial ze musi byc w jkaichs proporsjach ;) pozdro miki (boba)
little-ninja Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 jep miki nie wymiekaj :D ja chyba tez wrzuce cos na 3d, tylko ze ze mna nie bedzie zadnej skruchy:D
Pierzak Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 nigdy nie słyszałem o podpaskach rozpaczy ani goryczy.
misiekhc Napisano 10 Marzec 2004 Napisano 10 Marzec 2004 ech moze przemawia przeze mnie brak doswiadczenia, coz, kicz
Frankot Napisano 12 Marzec 2004 Napisano 12 Marzec 2004 Totaplny pop art, poza tym w dobie walki z alkoholizmem...:cool:
Rekomendowane odpowiedzi