Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc mam do was wielka prozbe. Mianowicie moj tmat pracy to Grafika Komputrowa 3d. Ma zawierac porownania roznych programow graficznych 3d no moze 3 nie wiecej. Jakie sa wady i zalety kazdego z nich ich funkcje itp itd...

Bardzo prosze o pomoc badz jakies stronki dotyczace tego zagadnienia!!!!!

Z gory Dziekuje

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Również proszę o pomoc…

Mam dylemat. Wymyśliłam sobie taki temat na pracę dyplomową:

„Grafika 3D w reklamie. Zaprojektowanie i wykonanie spotu reklamowego”.

Jeszcze nie konsultowałam tego tematu z promotorem, który właściwie nie zna się za bardzo na grafice, ale do niego niestety trafiłam :/. Chodzi mi o to, że w 3dsmaxie mam w planach wykonać krótki spot reklamowy (30 sekund), jeszcze nie wybrałam tematyki – pewnie to będzie reklama społeczna. Nie wiem natomiast czy mając taki temat będę miała o czym pisać, a stron tak ok. 50 musi być. Czy uważacie, że taki temat, to dobry pomysł? Mogłabym coś o grafice 3d napisać, o reklamie wspomnieć trochę… a później o etapach tworzenia spotu, ale czy to nie za mało? Może Waszym zdaniem warto zmodyfikować temat, żeby więcej dało się napisać… jak myślicie? Każda sugestia i rada mile widziana.

Napisano

Sebastian, w twoim wypadku dobrze by oprzeć się o literaturę fachową związaną z algorytmami...

biblioteka koniecznie...

ostry temat wybrałeś...

powodzenia!

Napisano
Również proszę o pomoc…

Mam dylemat. Wymyśliłam sobie taki temat na pracę dyplomową:

„Grafika 3D w reklamie. Zaprojektowanie i wykonanie spotu reklamowego”.

Jeszcze nie konsultowałam tego tematu z promotorem, który właściwie nie zna się za bardzo na grafice, ale do niego niestety trafiłam :/. Chodzi mi o to, że w 3dsmaxie mam w planach wykonać krótki spot reklamowy (30 sekund), jeszcze nie wybrałam tematyki – pewnie to będzie reklama społeczna. Nie wiem natomiast czy mając taki temat będę miała o czym pisać, a stron tak ok. 50 musi być. Czy uważacie, że taki temat, to dobry pomysł? Mogłabym coś o grafice 3d napisać, o reklamie wspomnieć trochę… a później o etapach tworzenia spotu, ale czy to nie za mało? Może Waszym zdaniem warto zmodyfikować temat, żeby więcej dało się napisać… jak myślicie? Każda sugestia i rada mile widziana.

Grafika 3d w grach koputerowych? Ciekawy i w miare rozwlekly temat :)

Napisano
Grafika 3d w grach koputerowych? Ciekawy i w miare rozwlekly temat :)

Zaczynam bać się o ten kraj, skoro pięcioletnie studia inżynierskie kończą się napisaniem prac o takich tematach...

Jaka to jest specjalizacja? Inżynieria turystyki?

Napisano
Zaczynam bać się o ten kraj, skoro pięcioletnie studia inżynierskie kończą się napisaniem prac o takich tematach...

Jaka to jest specjalizacja? Inżynieria turystyki?

Lepiej zapytaj jaka to "uczelnia"... ;)

Napisano

proste ze tak. ale kto ci to sprawdzi :D.poweisz ze uzywales triala. mozesz postawic wirtualna maszyne i na niej instalowac max. a potem po 30 dniach restart :).