Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam,

Odłożyłem na bok projekt Audi A5 , ponieważ to dość trudny model jak na 2 samochód.Wziołęm się za coś prostszego, wypadło na Toyote Supre.Oto rendery.Do poprawy pójdzie oczywiście felga, być może opona i parę szczegółów:

93396579zl4.jpg

36479768iz1.jpg

Pozdrawiam.

Edytowane przez Black Pantera

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, zielonego nei jestem pewny a to co na czerwono to przyglądnij się temu w swoim medelu, poza tym nie podobaja mi sie lusterka, osadzenie spoilera w klapie, strasznie sztywno jakby właził w ten metal i ten wlot koło drzwi, będe zaglądał bo to jeden z moich ulubionych samochodów, pozdrawiam i zycze wytrwałości w pracy :)

0ab88d478de1e3d0.jpg

73d5a236eb5439f9.jpg

Napisano

skoro tuning to czekam na fajną fele i rzuć go troche na glebe ale niedużo, zrób jakiś ciekawy bodykit, powodzenia ;)

Napisano

ja proponuje wrzucić jakiś ciekawy wydech, i kilka wlotów powietrza, co by oddało specyficzny charakter, dołączam się do pomysłu wyżej, aby stworzyć jakis ciekawy wzór felg

Napisano

torche plastikiem zajezdza , linia boczna az boli , nad boczną szybą ,

rzucaj jakies siatki :]

Napisano
  • Autor

Siateczki to przy końcu modelu , bo nie chce pokazywać co się stało z feglą :P.Próba materiałów:(białe odbicia to vraylight...):

matst8.jpg

Napisano

jak tam chcesz , zazwyczaj bedzie przy końcu juz trudno takie rzeczy poprawiac ... no nic juz sie nie udzielam

Napisano

Zgodze sie z poprzednikiem. Dlatego wrzucamy siatki na bierząco. Lepiej wywalić pół modelu niż przy nastepnym i nastepnym powtarzać te same błędy.

Napisano
  • Autor

Jak robiłem reflektory z tył , zastanawiałem się dlaczego musze je obkręcać , skalować , przesuwać , mimo to że na referce są one prosto."robiłem przecież wg.blueprintów".Więcej im nie zaufam :]

Napisano

Profesjonalista! ja nie moge ;O myślę ze kiedyś zajde do jakiegos blueprinta i zrobie furę :D

Napisano
  • Autor

Dzięki za komenty , to bardzo pomaga :) Projekt jest już na wykończeniu , zostały mi do dorobienia lusterka i to chyba na tyle przy tym wozie :)

Napisano

Black Pantera: Po co ci właściwie w sygnie to --- > "TO CO ŻE MAM 14 LAT" ?? Nie przeszkadza mi wiek nawet 2 ale po co takie cos w sygnie ? Mozna to troche roznie interpretowac i generalnie nie na twoja korzysc. Koncz projekt i zabieraj sie za nastepny tylko, przy kazdym nastepnym nie popelniaj błędów z poprzednich a bedzie super :)

Napisano
  • Autor

No więc...update.Problem pojawił się w światłach przednich , zepsułem IOR , ale naprawie :)Dzisiaj wymodeluje lusterka i pożegnam się z modelem.Przewidywane są 2 ujęcia :

renderfinalkopiamd8.th.jpg

Edytowane przez Black Pantera