Napisano 9 Luty 200916 l Witam, Odłożyłem na bok projekt Audi A5 , ponieważ to dość trudny model jak na 2 samochód.Wziołęm się za coś prostszego, wypadło na Toyote Supre.Oto rendery.Do poprawy pójdzie oczywiście felga, być może opona i parę szczegółów: Pozdrawiam. Edytowane 11 Luty 200916 l przez Black Pantera
Napisano 9 Luty 200916 l Witam, zielonego nei jestem pewny a to co na czerwono to przyglądnij się temu w swoim medelu, poza tym nie podobaja mi sie lusterka, osadzenie spoilera w klapie, strasznie sztywno jakby właził w ten metal i ten wlot koło drzwi, będe zaglądał bo to jeden z moich ulubionych samochodów, pozdrawiam i zycze wytrwałości w pracy :)
Napisano 9 Luty 200916 l skoro tuning to czekam na fajną fele i rzuć go troche na glebe ale niedużo, zrób jakiś ciekawy bodykit, powodzenia ;)
Napisano 9 Luty 200916 l ja proponuje wrzucić jakiś ciekawy wydech, i kilka wlotów powietrza, co by oddało specyficzny charakter, dołączam się do pomysłu wyżej, aby stworzyć jakis ciekawy wzór felg
Napisano 10 Luty 200916 l Autor Tutaj referka felgi , jest ona zrobiona w około 75 % :P : http://www.tyresave.co.uk/alloypix/big/tenzo3.jpg
Napisano 10 Luty 200916 l Autor Up: Bieżnik poprawiłem żeby nie był taki równy , felga będzie wymodelowana jeszcze raz.Update może dziś w nocy :P
Napisano 11 Luty 200916 l torche plastikiem zajezdza , linia boczna az boli , nad boczną szybą , rzucaj jakies siatki :]
Napisano 11 Luty 200916 l Autor Siateczki to przy końcu modelu , bo nie chce pokazywać co się stało z feglą :P.Próba materiałów:(białe odbicia to vraylight...):
Napisano 11 Luty 200916 l jak tam chcesz , zazwyczaj bedzie przy końcu juz trudno takie rzeczy poprawiac ... no nic juz sie nie udzielam
Napisano 11 Luty 200916 l Autor Materiały: Małe zmiany: Edytowane 11 Luty 200916 l przez Black Pantera
Napisano 11 Luty 200916 l Zgodze sie z poprzednikiem. Dlatego wrzucamy siatki na bierząco. Lepiej wywalić pół modelu niż przy nastepnym i nastepnym powtarzać te same błędy.
Napisano 11 Luty 200916 l Autor No nie wiem ja mam na referce właśnie tak.Poszukam na google , ewentualnie pozamieniam. EDIT:// Zwracam honor :)
Napisano 11 Luty 200916 l Autor Jak robiłem reflektory z tył , zastanawiałem się dlaczego musze je obkręcać , skalować , przesuwać , mimo to że na referce są one prosto."robiłem przecież wg.blueprintów".Więcej im nie zaufam :]
Napisano 11 Luty 200916 l Profesjonalista! ja nie moge ;O myślę ze kiedyś zajde do jakiegos blueprinta i zrobie furę :D
Napisano 11 Luty 200916 l Autor Dzięki za komenty , to bardzo pomaga :) Projekt jest już na wykończeniu , zostały mi do dorobienia lusterka i to chyba na tyle przy tym wozie :)
Napisano 11 Luty 200916 l Black Pantera: Po co ci właściwie w sygnie to --- > "TO CO ŻE MAM 14 LAT" ?? Nie przeszkadza mi wiek nawet 2 ale po co takie cos w sygnie ? Mozna to troche roznie interpretowac i generalnie nie na twoja korzysc. Koncz projekt i zabieraj sie za nastepny tylko, przy kazdym nastepnym nie popelniaj błędów z poprzednich a bedzie super :)
Napisano 11 Luty 200916 l Autor Podpisik zaraz zmienie :] Nawiązywał to pewnego pana ale nie ważne już :] Kolejny projekcik : Aston Martin DB9 .
Napisano 11 Luty 200916 l Autor No więc...update.Problem pojawił się w światłach przednich , zepsułem IOR , ale naprawie :)Dzisiaj wymodeluje lusterka i pożegnam się z modelem.Przewidywane są 2 ujęcia : Edytowane 11 Luty 200916 l przez Black Pantera
Napisano 12 Luty 200916 l Autor Finished : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=56793 Dziękuję wszystkim za pomoc :)