Napisano 12 Luty 200916 l Taki layocik na szybko dla znajomego zrobiłem, jak się wam podoba? http://pigk.net/torm/pigk03.jpg
Napisano 12 Luty 200916 l "Kwiatek" ładny...Chociaż ten żółtawy kolor czcionki na białym tle troche nie wyrabia z widocznością, a co za tym idzie może ktoś sie na czytelność skarżyć. Troche też to wygląda jakby twarde czcionki były- bez wygładzenia. Pikselami zdeczke błyszczą... Można by logo i nazwe powiększyć. Niech będzie wiadomo co to za strona bo póki co ten fifarasik po prawej skupia najwięcej uwagi ;)
Napisano 12 Luty 200916 l widac duży postęp, to mnie cieszy, ..dałbym inne czcionki dla nazw działów, i najlepiej zrobił to obrazkami, wtedy może być fajne, menu bym spóbował inne zrobić
Napisano 13 Luty 200916 l wyglada ciekawie. ale Wieksze logo i ta wszech obecna pixeloza. Najbardziej razi w oczy w tych falach , ktore "trzymaja" strone. Jak nie wiesz jak sie tego pozbyc to zaznacz z ctrl'em warstwe na ktorej jest ten obrazek, dodaj maske, a na masce daj ctrl+l i pobaw sie suwakami w input levels, powinno pomoc.
Napisano 13 Luty 200916 l Autor Dzięki za wszystkie komentarze i porady :) Ten projekt został już zaakceptowany, ale chcę zrobić coś lepszego, zacząłem więc od logo: (P.S. trochę brakuje mi WIP'ow w tym dziale)
Napisano 15 Luty 200916 l nie podoba mi sie w ogole. menu mi sie nie podoba te kolorwe literki Ti Wa ME Tak i ta wielka w cholere przytlaczajaca ziemia i ten niby glow na niej ktory wyglada cienko delikatnie mowiac :] I to czarne obramowanie w buttonach wiecej.
Napisano 16 Luty 200916 l home.pl tylko gorzej. I ta kula ziemska - jak ty ją widzisz na 1900x1200? Zrób to bardziej korporacyjnie, mniej plastycznie.
Napisano 16 Luty 200916 l Autor Potraficie sprowadzić człowieka na ziemię. Byłem taki dumny z tego projektu ;) Zbieżność z home.pl kompletnie niezamieżona, ale rzeczywiście będzie trzeba to przerobić. Najbardziej natomiast jestem zadowolony z rozmieszczenia treści, bo od tego tym razem zacząłem pracę. sand - problem w tym, że mój monitor wyciąga max 1280x1024.... :/ Ale chyba już mam pomysł jak sobie z tym poradzić. Zastanawiam się też nad korporacyjnym wyglądem, bo to ma być w gruncie rzeczy strona niewielkiej firmy, a nie wielkiej korporacji.