Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

"Kwiatek" ładny...Chociaż ten żółtawy kolor czcionki na białym tle troche nie wyrabia z widocznością, a co za tym idzie może ktoś sie na czytelność skarżyć. Troche też to wygląda jakby twarde czcionki były- bez wygładzenia. Pikselami zdeczke błyszczą...

Można by logo i nazwe powiększyć. Niech będzie wiadomo co to za strona bo póki co ten fifarasik po prawej skupia najwięcej uwagi ;)

Napisano

widac duży postęp, to mnie cieszy, ..dałbym inne czcionki dla nazw działów, i najlepiej zrobił to obrazkami, wtedy może być fajne,

menu bym spóbował inne zrobić

Napisano

wyglada ciekawie.

ale

Wieksze logo

i ta wszech obecna pixeloza.

Najbardziej razi w oczy w tych falach , ktore "trzymaja" strone.

Jak nie wiesz jak sie tego pozbyc to zaznacz z ctrl'em warstwe na ktorej jest ten obrazek, dodaj maske, a na masce daj ctrl+l i pobaw sie suwakami w input levels, powinno pomoc.

Napisano
  • Autor

Dzięki za wszystkie komentarze i porady :)

Ten projekt został już zaakceptowany, ale chcę zrobić coś lepszego, zacząłem więc od logo:

pigklogo.jpg

(P.S. trochę brakuje mi WIP'ow w tym dziale)

Napisano

nie podoba mi sie w ogole.

menu mi sie nie podoba

te kolorwe literki Ti Wa ME Tak

i ta wielka w cholere przytlaczajaca ziemia i ten niby glow na niej ktory wyglada cienko delikatnie mowiac :]

I to czarne obramowanie w buttonach wiecej.

Napisano

home.pl tylko gorzej. I ta kula ziemska - jak ty ją widzisz na 1900x1200? Zrób to bardziej korporacyjnie, mniej plastycznie.

Napisano
  • Autor

Potraficie sprowadzić człowieka na ziemię. Byłem taki dumny z tego projektu ;)

Zbieżność z home.pl kompletnie niezamieżona, ale rzeczywiście będzie trzeba to przerobić. Najbardziej natomiast jestem zadowolony z rozmieszczenia treści, bo od tego tym razem zacząłem pracę.

sand - problem w tym, że mój monitor wyciąga max 1280x1024.... :/ Ale chyba już mam pomysł jak sobie z tym poradzić. Zastanawiam się też nad korporacyjnym wyglądem, bo to ma być w gruncie rzeczy strona niewielkiej firmy, a nie wielkiej korporacji.