Vaphell Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 Droga do mistrzostwa jest dluga i wyboista... kolejny etap mojej \'kariery\' :) Zrzuty wiuportów w 3dsmaxie i wireframe, tekstura 1024x1024, model jakies 2500 - daloby sie mniej, ale eksperymentowalem sobie
Raven Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 Świetny projekt, super tekstury, wyczucie geometrii tak samo. Moza sie przyczepic jedynie do rozrzutności poligonów. Bezproblemowo można zdjąc z okolic oczu, zobacz że z nalożoną teksturą wcale nie widać szczegółów geometrii jakie chciałeś przedstawic. Pozdrawiam.
ftorek Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 przyjemne przyjemne - ale, pomimo tego zdając sobie sprawę że postac jest raczej komiksowa, wydaje mi sie ze jednak przegiales z dlugascia rąk i wielkoscią butów ps. i jeszce jedno - jak na texturke 1024x1024 - malo szczegolow - i troche to rozmyte
darkelf Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 dzinsy sa fajne, kolorek dobry, ale dupe toto ma niezgrabna moimi zdaniem i kieszonki takie rozne:), ale tak nawet fajne :)
Master Kiełbaster Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 wogóle z takiej dużej du.. wychodzą takie wąskie nóżki
SHiP Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 Mi sie podoba.. Z z tymi proporcjami to tak juz sie robi cowboy :P Obejżyj sobie teledysk \"DżDŻi De a gostino\" (nie wiem jak sie to pisze i nie myśleć że słucham techniawy :p) tam wszystko jest nieźle zrobione... :)
giorgione Napisano 11 Marzec 2004 Napisano 11 Marzec 2004 Widzę wpływy jednego z teledysków - barzdo podobnego kowboya widziałem :D ładnie ci wyszedł Giorgione
Vaphell Napisano 13 Marzec 2004 Autor Napisano 13 Marzec 2004 Teledysk widzialem juz po opracowaniu koncepcji i to moze przez jakies 20s, nie jestem na biezaco z tiwi :) Mam problem z poprawnym rozwiazywaniem problemu plecakowego przy robieniu tekstury a takze z jej kolorowaniem - myszka to taka niewdzieczna bestia :( To dla mnie wazna chwila, po raz pierwszy doczekalem sie jednoznacznie pozytywnych opinii :D
Anonymous Napisano 15 Marzec 2004 Napisano 15 Marzec 2004 Fajny koleś. Posturą przypomina nieco Lucky Luke\'a :).
Rekomendowane odpowiedzi