Napisano 11 Marzec 200421 l Droga do mistrzostwa jest dluga i wyboista... kolejny etap mojej \'kariery\' :) Zrzuty wiuportów w 3dsmaxie i wireframe, tekstura 1024x1024, model jakies 2500 - daloby sie mniej, ale eksperymentowalem sobie
Napisano 11 Marzec 200421 l Świetny projekt, super tekstury, wyczucie geometrii tak samo. Moza sie przyczepic jedynie do rozrzutności poligonów. Bezproblemowo można zdjąc z okolic oczu, zobacz że z nalożoną teksturą wcale nie widać szczegółów geometrii jakie chciałeś przedstawic. Pozdrawiam.
Napisano 11 Marzec 200421 l przyjemne przyjemne - ale, pomimo tego zdając sobie sprawę że postac jest raczej komiksowa, wydaje mi sie ze jednak przegiales z dlugascia rąk i wielkoscią butów ps. i jeszce jedno - jak na texturke 1024x1024 - malo szczegolow - i troche to rozmyte
Napisano 11 Marzec 200421 l dzinsy sa fajne, kolorek dobry, ale dupe toto ma niezgrabna moimi zdaniem i kieszonki takie rozne:), ale tak nawet fajne :)
Napisano 11 Marzec 200421 l Mi sie podoba.. Z z tymi proporcjami to tak juz sie robi cowboy :P Obejżyj sobie teledysk \"DżDŻi De a gostino\" (nie wiem jak sie to pisze i nie myśleć że słucham techniawy :p) tam wszystko jest nieźle zrobione... :)
Napisano 11 Marzec 200421 l Widzę wpływy jednego z teledysków - barzdo podobnego kowboya widziałem :D ładnie ci wyszedł Giorgione
Napisano 13 Marzec 200421 l Autor Teledysk widzialem juz po opracowaniu koncepcji i to moze przez jakies 20s, nie jestem na biezaco z tiwi :) Mam problem z poprawnym rozwiazywaniem problemu plecakowego przy robieniu tekstury a takze z jej kolorowaniem - myszka to taka niewdzieczna bestia :( To dla mnie wazna chwila, po raz pierwszy doczekalem sie jednoznacznie pozytywnych opinii :D