Napisano 25 Luty 200916 l Witam! Chciałbym Wam przedstawic mój najnowszy model którym jest John Deere 5820 Stan podany jest na fotkach prosze o komenty i moze jakies rady I mała zagadka : -- W czym jest robiony Pozdro
Napisano 25 Luty 200916 l Autor nie rozumiem :/ model jest robiony w ac3d więc paru pojęc moge nie znac :P
Napisano 25 Luty 200916 l wygładzanie krawedzi, nie wiem czy w ac3d, jest taka funkcja, podejrzewam, że nie więc trzeba to zrobić ręcznie, bo jak narazie to sie skaleczyć można
Napisano 25 Luty 200916 l Autor jest taka funkcja ale ten model pojdzie do gry więc jest bardziej low poly :)
Napisano 25 Luty 200916 l świetny model ! fajnie modelowany detal...nie ma śrubek, nitów czy spawów ale jako ogól nie wygląda ubogo. Dobre teksturki i bedzie cacy.
Napisano 26 Luty 200916 l Autor mój nowy projekt MF 4254 moze troche mało narazie ale będą postępy :) prosze o komenty i piszcie co zmienic pozdro
Napisano 27 Luty 200916 l W poprzednim modelu musisz dopracować tył, bo wygląda bardzo ubogo, na dole link jak powinno to wyglądać, ale w sumie to do gry ma być:) http://www.jordbruk.info/traktor/john_deere_5820_rear.jpg
Napisano 27 Luty 200916 l Autor tak ma on byc do gry tak jak wszystkie z resztą moje modele :D postępy nad MFem komentujcie i krytykujcie
Napisano 27 Luty 200916 l Autor hihi bardzo dziękuje za komenty naprawde pomagają kolejne postępy komentujcie
Napisano 4 Marzec 200916 l Autor zaczynam prace nad Ursusem C-360 3P oto postęp UPDATE proszę o oceny komenty i uwago na temat modelu naprawde bardzo mi ułatwią PoZdRo Edytowane 6 Marzec 200916 l przez Jincheng
Napisano 25 Marzec 200916 l 1. Opony do bani, ale to pisalem ci wiele razy. 2. Tylne nadkola są za wysoko zakończone 3. Wyposażenie z tyłu ubogie i w złych proporcjach 4. Fele z przodu mają nało wspólnego z oryginałem, tylne słabo widać 5. Baniak na powietrze zbyt kanciasty i za duży 6. Bardzo słaby detal przy silniku i pod siedzeniem
Napisano 18 Kwiecień 200915 l Autor tamte modele ukonczyłem ale nie bede ich pokazywał :P tutaj nowe wypociny proszę o komenty itp.
Napisano 18 Kwiecień 200915 l Ehhh... a czego można się spodziewać od Ac3d. Jeżeli mogę spytać, to do jakiej gry robisz te modele?
Napisano 1 Marzec 201015 l Autor Witajcie :) Dziś chciałbym odświeżyć mój stary temat. Otóż dużo się zmieniło do tego czasu. zacząłem modelować w C4D (staż około 15h) oto efekty: proszę o komentarze
Napisano 1 Marzec 201015 l Nie wiem jak sie tam modeluje, ale nie jest źle jak na początek. Pokazuj siatki. Jeśli to do gry - podawaj polycount.
Napisano 3 Marzec 201015 l Autor zaczepy/ zamknięcia burt poprawie te są tak tylko prowizorycznie :) Proszę o komentarze i uwagi :)