Marten Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Może ktoś z Was się spotkał z takim errorkiem przy otwieraniu pliku ?? Dziwne jest to że kopia zapasowa też się nie chce otworzyć
Destroyer Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 zdarzyło mi się takie coś i nie tylko przy otwieraniu pliku :) z regóły taki rozwalony plik powstawał przy crashu mayi kiedy zapisała plik do tempa, przy normalnym zapisywaniu nie miałem takiego błędu za to kilka razy część geometrii ginęła :)
Marten Napisano 10 Marzec 2009 Autor Napisano 10 Marzec 2009 No cóż wydaje mi się że "po ptokach", a szkoda. Dobrze że to for fun, jakby mi się jakiś projekt w pracy tak wysypał to bym się pociął chyba :D (zawodowo nie zajmuję się 3d). Hmmm przejdę nad tym do porządku dziennego i wezmę się za coś nowego.
mandragora Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 mnie się takie coś wywalało jak był jakiś problem, jedyny sposób na zaradzenie temu to częste zapisywanie pliku
Destroyer Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Racja ja często o tym zapominam a jak coś stracę to dziennie ze 30 incremental save zrobię :D ca mel zrobił super skrypcik do przypominania o save-waniu :) waro korzystać ;) najlepiej do userSetup.mel dodać klik
Rekomendowane odpowiedzi