Napisano 10 Marzec 200916 l Może ktoś z Was się spotkał z takim errorkiem przy otwieraniu pliku ?? Dziwne jest to że kopia zapasowa też się nie chce otworzyć
Napisano 10 Marzec 200916 l zdarzyło mi się takie coś i nie tylko przy otwieraniu pliku :) z regóły taki rozwalony plik powstawał przy crashu mayi kiedy zapisała plik do tempa, przy normalnym zapisywaniu nie miałem takiego błędu za to kilka razy część geometrii ginęła :)
Napisano 10 Marzec 200916 l Autor No cóż wydaje mi się że "po ptokach", a szkoda. Dobrze że to for fun, jakby mi się jakiś projekt w pracy tak wysypał to bym się pociął chyba :D (zawodowo nie zajmuję się 3d). Hmmm przejdę nad tym do porządku dziennego i wezmę się za coś nowego.
Napisano 10 Marzec 200916 l mnie się takie coś wywalało jak był jakiś problem, jedyny sposób na zaradzenie temu to częste zapisywanie pliku
Napisano 10 Marzec 200916 l Racja ja często o tym zapominam a jak coś stracę to dziennie ze 30 incremental save zrobię :D ca mel zrobił super skrypcik do przypominania o save-waniu :) waro korzystać ;) najlepiej do userSetup.mel dodać klik