Napisano 10 Marzec 200916 l Witam to moj pierwszy post na forum i pierwsze pokazane światu zdjecia :P. Obecnie bawie się aparatem cyfrowym, jednocześnie zbierając na będącą obecnie poza moim zasięgiem lustrzanke :P Zamieszczam pare zdjęć z nadzieją na konstruktywną krytyke ;P
Napisano 11 Marzec 200916 l Bardzo ładnie się zaczyna :) Świetne kolory i bardzo ciekawe fotki. Witaj na forum. Pozdrawiam
Napisano 11 Marzec 200916 l Autor O dzięki za pierwszą opinie. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że będzie taka pozytywna :P Zachęcam do dalszych komentarzy ;p
Napisano 13 Marzec 200916 l Nie wiem dlaczego, ale zawsze keciły mnie fotki z długim czasem naświetlania :D
Napisano 14 Marzec 200916 l Autor Cóż to byl wieczór kiedy odkryłem na aparacie tryb "gwiezdne niebo" :D jak się okazało tylko tam da sie wydatnie wydłużyć czas naświetlania ;P
Napisano 15 Marzec 200916 l Autor Wrzucam następne 2. Pierwsze nieco niezgrabnie odbrobione :P Drugie na dość solidnym zoomie.
Napisano 17 Marzec 200916 l Autor Widze że nikt więcej nie komentuje to ja na zachęte dorzuce jeszcze 2 zdjęcia . Tatry i misiek nie wiem kto go tam powiesil ale wyglądał bardzo dramatycznie. ;)
Napisano 17 Marzec 200916 l Autor Gdybym i miśkowi zabral kolor to zgubił by się w tej szarości. Nie wiedziałem jak inaczej go uwidocznić bo to jakby nie było główny bohater :P