Ranevan Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 Witam to moj pierwszy post na forum i pierwsze pokazane światu zdjecia :P. Obecnie bawie się aparatem cyfrowym, jednocześnie zbierając na będącą obecnie poza moim zasięgiem lustrzanke :P Zamieszczam pare zdjęć z nadzieją na konstruktywną krytyke ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Bardzo ładnie się zaczyna :) Świetne kolory i bardzo ciekawe fotki. Witaj na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 11 Marzec 2009 Autor Share Napisano 11 Marzec 2009 O dzięki za pierwszą opinie. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że będzie taka pozytywna :P Zachęcam do dalszych komentarzy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Nie wiem dlaczego, ale zawsze keciły mnie fotki z długim czasem naświetlania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 Cóż to byl wieczór kiedy odkryłem na aparacie tryb "gwiezdne niebo" :D jak się okazało tylko tam da sie wydatnie wydłużyć czas naświetlania ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 15 Marzec 2009 Autor Share Napisano 15 Marzec 2009 Wrzucam następne 2. Pierwsze nieco niezgrabnie odbrobione :P Drugie na dość solidnym zoomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 17 Marzec 2009 Autor Share Napisano 17 Marzec 2009 Widze że nikt więcej nie komentuje to ja na zachęte dorzuce jeszcze 2 zdjęcia . Tatry i misiek nie wiem kto go tam powiesil ale wyglądał bardzo dramatycznie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Fajna kamienica, ale efekt b$w + czerwony szczegół jest kiczowaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 17 Marzec 2009 Autor Share Napisano 17 Marzec 2009 Gdybym i miśkowi zabral kolor to zgubił by się w tej szarości. Nie wiedziałem jak inaczej go uwidocznić bo to jakby nie było główny bohater :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2009 Tu taka jedna z pierwszych zabaw z makro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Po dłuższej przerwie wrzucam kilka nowych zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi