kellyq Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 (edytowane) wreszcie zakończone choć nie jest idealnie , pozdrawiam wszystkich Edytowane 15 Marzec 2009 przez kellyq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
styczeń Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Generalnie wygląda bardzo ładne ale szkoda że miejscami krzywo, lakier natomiast mi sie bardzo podoba:) Możesz pokazać siatke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Bardzo ładny wóz Ci wyszedł. Piękne oponki! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekt186 Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 bardzo fajny render i fajne autko jedynie co bym zmienił to przyciemnił wycieraczki i zmniejszył tą gumę dookoła szyby (zwłaszcza w dolnej części) bo na moje oko za bardzo się rzuca w oczy a w oryginale z tego co widziałem wygląda trochę inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 ładne autko, fadny obiekt i scena tylko troszke łupiezu gdzie nie gdzie pod autem widac :P good job pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi