Napisano 14 Marzec 200421 l 384 tris - skrzynia posiada wnetrze dlatego taka ilosc polyglonow. i Do tego jeszcze nie jest skonczona. Tekstura bedzie jeszcze ulepszona i w modelu tez widze kilka bledow I nie Tylko eMPeck groby robi:) 132 tris 96 tris
Napisano 14 Marzec 200421 l hmm no niby dobre tekstury ale jakos nie moge sie przekonac ze to sa groby... tak samo tej skrzyni \"cos\" brakuje... wracajac do nagrobkow, to chyba sa przekombinowane :|
Napisano 14 Marzec 200421 l skrzynia cienka - groby superek szczegolnie ten \'slupek\' bo w tej plaskiej mogile wogole mi nie pasuje ten napis - chrzani wszystko!!
Napisano 14 Marzec 200421 l Autor Darkelf - wiem, ze groby sa przekombinowane ale rzycaja sie w oczy a to chcialem osiagnac. Pozatym lubie takie przekombinowane klimaty. ftorek - mnie sie ten napis naprawde podoba:) Co do skrzyni to no coz chyba nie jest znowu taka najgorsza?
Napisano 14 Marzec 200421 l hej - nie napisalem - \'najgorsza\' - a \'cienka\' - czyli nie taka znowu zla nie wiem w jakiej grze ma to wszystko wystepowac (fpp czy izometryczny widok) - od tego duzo zalezy (i jak pokazujesz nam obrazki - pokazuj raczej tak jak to bedzie widziane w grze - chociazby dlatego ze znajac cel (czyli widok w grze) mozna sporo \'naoszukiwac\' widza :D a co do skrzyni - te boki (na klapie) mnie nie przekonuja w ogole - dziwne - takie oble - ale piszesz ze jeszcze poprawisz - wiec spox :D
Napisano 14 Marzec 200421 l slaba texturka na skrzyni, wyglada bardzoo nierealnie... a co do grobow nie mam zastrzezen :D
Napisano 14 Marzec 200421 l Mi sie wydaje ze ta pokrywa powinna być rozmiarów reszty.. bo jest troche wieksza i wystaje i troche dziko wygląda... a textury mi sie podobają ;)
Napisano 15 Marzec 200421 l Autor darkelf moge ci zdradzic sa to modele do gry :) A jakiej no coz niejestem osoba uprawniona zeby o tym mowic. Za niedlugo pewnie i tak sie wszystko wyjasni
Napisano 15 Marzec 200421 l Autor Fields of war tez jest profesjonalnym projektem :) Btw. FOW jest dalej w produkcji tylko ze wzgledu na specyfike produkcji (czyli jej wielkosc i stopien komplikacji) jest teraz niejako na drugim planie ale prace sa kontynuowane.