Zielok Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 384 tris - skrzynia posiada wnetrze dlatego taka ilosc polyglonow. i Do tego jeszcze nie jest skonczona. Tekstura bedzie jeszcze ulepszona i w modelu tez widze kilka bledow I nie Tylko eMPeck groby robi:) 132 tris 96 tris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 taki to u Ciebie grobowy nastrój :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 hmm no niby dobre tekstury ale jakos nie moge sie przekonac ze to sa groby... tak samo tej skrzyni \"cos\" brakuje... wracajac do nagrobkow, to chyba sa przekombinowane :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 to ja wyzej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 skrzynia cienka - groby superek szczegolnie ten \'slupek\' bo w tej plaskiej mogile wogole mi nie pasuje ten napis - chrzani wszystko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielok Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 Darkelf - wiem, ze groby sa przekombinowane ale rzycaja sie w oczy a to chcialem osiagnac. Pozatym lubie takie przekombinowane klimaty. ftorek - mnie sie ten napis naprawde podoba:) Co do skrzyni to no coz chyba nie jest znowu taka najgorsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 hej - nie napisalem - \'najgorsza\' - a \'cienka\' - czyli nie taka znowu zla nie wiem w jakiej grze ma to wszystko wystepowac (fpp czy izometryczny widok) - od tego duzo zalezy (i jak pokazujesz nam obrazki - pokazuj raczej tak jak to bedzie widziane w grze - chociazby dlatego ze znajac cel (czyli widok w grze) mozna sporo \'naoszukiwac\' widza :D a co do skrzyni - te boki (na klapie) mnie nie przekonuja w ogole - dziwne - takie oble - ale piszesz ze jeszcze poprawisz - wiec spox :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 wlasnie, czekam na info razem z ftorkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 slaba texturka na skrzyni, wyglada bardzoo nierealnie... a co do grobow nie mam zastrzezen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielok Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 A kto powiedzial ze miala byc realna ta textura na skrzynie ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHiP Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Mi sie wydaje ze ta pokrywa powinna być rozmiarów reszty.. bo jest troche wieksza i wystaje i troche dziko wygląda... a textury mi sie podobają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielok Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 SHiP -> Chyba masz racje wezme to pod uwage. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 nie chca zdradzic do czego to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielok Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 darkelf moge ci zdradzic sa to modele do gry :) A jakiej no coz niejestem osoba uprawniona zeby o tym mowic. Za niedlugo pewnie i tak sie wszystko wyjasni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 hmm jakis profesjonalny projekt? :>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielok Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 Fields of war tez jest profesjonalnym projektem :) Btw. FOW jest dalej w produkcji tylko ze wzgledu na specyfike produkcji (czyli jej wielkosc i stopien komplikacji) jest teraz niejako na drugim planie ale prace sa kontynuowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi