adek Napisano 18 Marzec 2009 Napisano 18 Marzec 2009 W internecie pojawił się kolejny nowy clip zapowiadający film "Up". Zachęcam do obejrzenia UPisode 2: Animal Calling. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=555
Dr0cK Napisano 20 Marzec 2009 Napisano 20 Marzec 2009 No swietnie wyglada, troche tylko szkoda ze Disney nic dla doroslych nie produkuje, bo juz troche mi sie przejadaja te bajkowe historie. Nie zrozumcie mnie zle, kocham Disney´a ale uwazam, ze moglby od czasu do czasu wyprodukowac cos glebszego. No, zobaczymy jak bedzie z UP bo to chyba po Bolt´cie mam ten uraz, bo gdyby nie to ze w trojwymiarze bylo to nie wiem czy by dokonca wysiedzial. A moze juz sie starzeje ? :)
n-pigeon Napisano 21 Marzec 2009 Napisano 21 Marzec 2009 Super trailer, mam nadzieje że film będzie równie śmieszny, tak miałem z Kung Fu Pandą, trailer super, a cały film nic specjalnego. Raczej się nie starzeję bo oglądałem dzisiaj animatika Big Buck Bunny i śmiałem się jak głupi :P
Rekomendowane odpowiedzi