Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jak ja dawno wipa nie wrzucałem, oprócz okładeczki tablet służy mi jako szkicownik, szkoda ale takie życie

apokaliptycznypyrkonkom.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

"Witamy w naszych skromnych progach - chlebem, solą i bombą atomową. A w tle radosny kujawiak w maskach gazowych..."... Jakoś mi się tak dziwnie skojarzyło...

Ciekawe co nam pokażesz tym razem Thx. Dziać to się będzie na bank, to jasne... :D

Będę tu zaglądać i kibicować...

Napisano
  • Autor

jako urodzony pacyfista czuję brak zrozumienia w dosłownym czytaniu przemocy w moich maziajach . Jako mąż i ojciec poddaję się. Dzięki za dobre słowo i już pracuję nad następnym wipem

PS a wreszcie rozpocząłem bloga: http://yob-boy.blogspot.com/

Napisano
  • Autor

trochę się zastanawiałem jak zakomponować tło...i tak wyszło... teatralnie, plakatowo. Jest złamanie planu.

d5f19ac2735191dcmed.jpgURL%5D

Napisano

Matka wyszła fajnie, nie wiem tylko o co z tym dzieckiem chodzi :| Leje się z niego jak z dziurawego termosu... Nasycona zieleń z postu #6 lepiej im robiła. Jako tło proponuje piec kaflowy i kuchenkę dla dodania swojskiego klimatu :D

Napisano
Instynkt, refki, jedno i drugie?

Fotografie napewno nie :D

Pytam, bo jestem zaimponowany :)

Nie tylko ty :)

Thx cieszę się, że wróciłeś do tej pracy... Może zabrzmi to egoistycznie, ale naprawdę lubiłem te prace, które wyszły z takich tematów - wipów... Przeglądałem forum wstecz, to wiem jak to wyglądało...

Napisano
  • Autor

fajnie ze was cos takiego kręci. EthicallyChallenged to z czachy , półtony itd to analiza może dlatego tak odkładam tematy gdzieś się człowiek umęczy i robi przerwę. Cudów nie ma i myślę o jakiej refkowej dokumentacji bo takie czasy. Wipy jednak mobilizują do systematyczności

Dzięki SBT77, pozdro

Napisano
  • Autor

fragment, muszę jakąś sumienność w pracy ugruntować to możne obrazek sam się skończy, pozdro

apokaliptycznypyrkonjpg.jpg

Napisano

Kurcze, nie śmiem poganiać, bo to niegrzecznie...

...ale jakoś nie umiem się doczekać updejtu :)

Będziesz jeszcze nad tym pracować Thx ?

Napisano

fajne rzeczy robisz, byłoby super zobaczyć np grę z twoimi ilustracjami albo opartą na koncetpach.......ale bałbym się czy rodzice chcieli by kupować takie gry swoim pociechom ;)