Napisano 20 Marzec 200915 l jak ja dawno wipa nie wrzucałem, oprócz okładeczki tablet służy mi jako szkicownik, szkoda ale takie życie
Napisano 21 Marzec 200915 l "Witamy w naszych skromnych progach - chlebem, solą i bombą atomową. A w tle radosny kujawiak w maskach gazowych..."... Jakoś mi się tak dziwnie skojarzyło... Ciekawe co nam pokażesz tym razem Thx. Dziać to się będzie na bank, to jasne... :D Będę tu zaglądać i kibicować...
Napisano 21 Marzec 200915 l Autor jako urodzony pacyfista czuję brak zrozumienia w dosłownym czytaniu przemocy w moich maziajach . Jako mąż i ojciec poddaję się. Dzięki za dobre słowo i już pracuję nad następnym wipem PS a wreszcie rozpocząłem bloga: http://yob-boy.blogspot.com/
Napisano 30 Marzec 200915 l Autor trochę się zastanawiałem jak zakomponować tło...i tak wyszło... teatralnie, plakatowo. Jest złamanie planu.
Napisano 30 Marzec 200915 l Matka wyszła fajnie, nie wiem tylko o co z tym dzieckiem chodzi :| Leje się z niego jak z dziurawego termosu... Nasycona zieleń z postu #6 lepiej im robiła. Jako tło proponuje piec kaflowy i kuchenkę dla dodania swojskiego klimatu :D
Napisano 25 Lipiec 200915 l Czad! To z wyobrazni? Moge podpytac jak sobie radzisz ze światłocieniem? Skąd wiesz gdziebędą półtony, odblaski, cienie itp? Instynkt, refki, jedno i drugie? Jak Ty to robisz? Pytam, bo jestem zaimponowany :)
Napisano 25 Lipiec 200915 l Instynkt, refki, jedno i drugie? Fotografie napewno nie :D Pytam, bo jestem zaimponowany :) Nie tylko ty :) Thx cieszę się, że wróciłeś do tej pracy... Może zabrzmi to egoistycznie, ale naprawdę lubiłem te prace, które wyszły z takich tematów - wipów... Przeglądałem forum wstecz, to wiem jak to wyglądało...
Napisano 25 Lipiec 200915 l Autor fajnie ze was cos takiego kręci. EthicallyChallenged to z czachy , półtony itd to analiza może dlatego tak odkładam tematy gdzieś się człowiek umęczy i robi przerwę. Cudów nie ma i myślę o jakiej refkowej dokumentacji bo takie czasy. Wipy jednak mobilizują do systematyczności Dzięki SBT77, pozdro
Napisano 26 Lipiec 200915 l Autor fragment, muszę jakąś sumienność w pracy ugruntować to możne obrazek sam się skończy, pozdro
Napisano 6 Wrzesień 200915 l Kurcze, nie śmiem poganiać, bo to niegrzecznie... ...ale jakoś nie umiem się doczekać updejtu :) Będziesz jeszcze nad tym pracować Thx ?
Napisano 6 Wrzesień 200915 l fajne rzeczy robisz, byłoby super zobaczyć np grę z twoimi ilustracjami albo opartą na koncetpach.......ale bałbym się czy rodzice chcieli by kupować takie gry swoim pociechom ;)