Thx Napisano 20 Marzec 2009 Share Napisano 20 Marzec 2009 jak ja dawno wipa nie wrzucałem, oprócz okładeczki tablet służy mi jako szkicownik, szkoda ale takie życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 Coś czuję, że tu się znowu będzie działo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 "Witamy w naszych skromnych progach - chlebem, solą i bombą atomową. A w tle radosny kujawiak w maskach gazowych..."... Jakoś mi się tak dziwnie skojarzyło... Ciekawe co nam pokażesz tym razem Thx. Dziać to się będzie na bank, to jasne... :D Będę tu zaglądać i kibicować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 21 Marzec 2009 Autor Share Napisano 21 Marzec 2009 jako urodzony pacyfista czuję brak zrozumienia w dosłownym czytaniu przemocy w moich maziajach . Jako mąż i ojciec poddaję się. Dzięki za dobre słowo i już pracuję nad następnym wipem PS a wreszcie rozpocząłem bloga: http://yob-boy.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 *subscribed* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 27 Marzec 2009 Autor Share Napisano 27 Marzec 2009 po gruzie ale idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 30 Marzec 2009 Autor Share Napisano 30 Marzec 2009 trochę się zastanawiałem jak zakomponować tło...i tak wyszło... teatralnie, plakatowo. Jest złamanie planu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 Matka wyszła fajnie, nie wiem tylko o co z tym dzieckiem chodzi :| Leje się z niego jak z dziurawego termosu... Nasycona zieleń z postu #6 lepiej im robiła. Jako tło proponuje piec kaflowy i kuchenkę dla dodania swojskiego klimatu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 31 Marzec 2009 Autor Share Napisano 31 Marzec 2009 he he dobre o piecu pomyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 powrót do pracy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Czad! To z wyobrazni? Moge podpytac jak sobie radzisz ze światłocieniem? Skąd wiesz gdziebędą półtony, odblaski, cienie itp? Instynkt, refki, jedno i drugie? Jak Ty to robisz? Pytam, bo jestem zaimponowany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Instynkt, refki, jedno i drugie? Fotografie napewno nie :D Pytam, bo jestem zaimponowany :) Nie tylko ty :) Thx cieszę się, że wróciłeś do tej pracy... Może zabrzmi to egoistycznie, ale naprawdę lubiłem te prace, które wyszły z takich tematów - wipów... Przeglądałem forum wstecz, to wiem jak to wyglądało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 fajnie ze was cos takiego kręci. EthicallyChallenged to z czachy , półtony itd to analiza może dlatego tak odkładam tematy gdzieś się człowiek umęczy i robi przerwę. Cudów nie ma i myślę o jakiej refkowej dokumentacji bo takie czasy. Wipy jednak mobilizują do systematyczności Dzięki SBT77, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2009 fragment, muszę jakąś sumienność w pracy ugruntować to możne obrazek sam się skończy, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 jeju, świetne są te oczki-paciorki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Kurcze, nie śmiem poganiać, bo to niegrzecznie... ...ale jakoś nie umiem się doczekać updejtu :) Będziesz jeszcze nad tym pracować Thx ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 fajne rzeczy robisz, byłoby super zobaczyć np grę z twoimi ilustracjami albo opartą na koncetpach.......ale bałbym się czy rodzice chcieli by kupować takie gry swoim pociechom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi