Napisano 26 Marzec 200915 l NewTek zamieścił kilka nowych informacji na swoich stronach dotyczących LightWave CORE . Pojawiły się również dwa nowe filmy wideo. Więcej: www.newtek.com/core.
Napisano 26 Marzec 200915 l Zastanawialem sie wczoraj czy nie wrzucic tych filmikow do aktualnosci. Ale ze nie zawieraja one zupelnie nic nowego w stosunku do pierwszego video, to dalem sobie spokoj ;)
Napisano 27 Marzec 200915 l Mam nadzieję, że LW będzie dobrym konkurentem dla rozwiązań Autodeska. Jeżeli nie spełni oczekiwań, trzeba będzie zmienić LW na coś innego.
Napisano 27 Marzec 200915 l No ja też na to bardzo liczę.Tak czy inaczej finalny produkt zobaczymy dopiero pod koniec roku,więc na wszelki wypadek uczę się innego softu:)
Napisano 28 Marzec 200915 l Daremność, wygląda jak modo :) W ktorym miejscu? Bo ja nie widze. Dlatego, ze ma ciemny interfejs i dockowalne okienka? Cinema4D tez ma i nikt nie gada ze wyglada jak modo, tudziez ze modo wyglada jak Cinema4D ;)
Napisano 29 Marzec 200915 l Nawet pomijajac te drobne szczegoly, nie sadze by ktokolwiek sie obrazil na taka funkcjonalnosc jak ma modo jesli chodzi o modelowanie. Wrecz zyczylbym sobie tego w Core.