hypermotion Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 czy nie pomoglby mi ktos zamienic http://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/190418 na obj przy pomocy maxa? w pracy mamy tylko c4d .. jest to pilne jak znajdzie sie ktos chetny to kupie model i wrzuce na rapidshare.. z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 wystarczy sciagnac trial 3ds max i zrobic to samemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypermotion Napisano 27 Marzec 2009 Autor Share Napisano 27 Marzec 2009 heyka! dzieki za szybka odpowiedz... niestety mam dostep tylko do macow :-( a przyjemnosc korzystania z maxa maja tylko wlasciciele pc .. o ile sie nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Jesli nie ma chetnych, to moge sie podjac :) Odezwij sie na PM albo na gadu gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 jesli nadal aktualne mozesz sie odezwac na gg / skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 jest to pilne jak znajdzie sie ktos chetny to kupie model i wrzuce na rapidshare.. z gory dzieki za pomoc to nie jest metoda popierana przez max3d.pl piractwo, łamanie prawa, cracki i inne podobne zagadnienia są nagradzane wiekuistym pozbawieniem dostępu do forum, amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 chyba nie o to biega piksar. Gosc kupil model (z tego co wiem), wystawil mi go do sciagniecia, sciagnolem, przerobilem na .obj, wystawilem jemu do sciganiecia na ftp, czlek sciagnol, ja rzeczy wykasowalem - done deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 ja rzeczy wykasowalem - done deal. tak tak ;) Jeszcze jak to model za tyle dolcow ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 E tam, marne te modele, chcesz, moge zrobic skreena i pokazac ze takie sobie. Hmm... nie, czekaj, czekaj, to bym chyba jednak pokazal ze nie wykasowalem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 ale tak już na marginesie to jak sprzedają model za taka kasę to mogliby się pofatygować o większą ilośc formatów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 mogli, zwlaszcza ze przekonwertowanie tych 20 czy ilus tam plikow zajmuje parenascie minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 E tam, marne te modele, chcesz, moge zrobic skreena i pokazac ze takie sobie. Hmm... nie, czekaj, czekaj, to bym chyba jednak pokazal ze nie wykasowalem ;) hehe mamy Cie ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Support Turbosquida oferuje konwersję plików pomiędzy wieloma formatami. Napisz do nich w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 erm gość chciał tylko zeby mu przekonwertować kilka plików między formatami, a tu taki odzew (najlepsze jest ze juz dawno sprawa zostala zalatwiona), i nawet moderator chciał go zbanować... spamerzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Mirach - to poka poka... tego screena.. i dla upewnienia się czy to aby na pewno "takiesobie" medele to podrzuć PLIK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi