Skocz do zawartości

chce kupic model za 600$ ale nie ma go w wersji obj tylko max .. POMOCY

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

heyka! dzieki za szybka odpowiedz... niestety mam dostep tylko do macow :-( a przyjemnosc korzystania z maxa maja tylko wlasciciele pc .. o ile sie nie myle

Napisano

Jesli nie ma chetnych, to moge sie podjac :) Odezwij sie na PM albo na gadu gadu

Napisano
jest to pilne jak znajdzie sie ktos chetny to kupie model i wrzuce na rapidshare.. z gory dzieki za pomoc

to nie jest metoda popierana przez max3d.pl

piractwo, łamanie prawa, cracki i inne podobne zagadnienia są nagradzane

wiekuistym pozbawieniem dostępu do forum, amen

Napisano

chyba nie o to biega piksar. Gosc kupil model (z tego co wiem), wystawil mi go do sciagniecia, sciagnolem, przerobilem na .obj, wystawilem jemu do sciganiecia na ftp, czlek sciagnol, ja rzeczy wykasowalem - done deal.

Napisano
ja rzeczy wykasowalem - done deal.

tak tak ;) Jeszcze jak to model za tyle dolcow ! ;)

Napisano

E tam, marne te modele, chcesz, moge zrobic skreena i pokazac ze takie sobie.

Hmm... nie, czekaj, czekaj, to bym chyba jednak pokazal ze nie wykasowalem ;)

Napisano

ale tak już na marginesie to jak sprzedają model za taka kasę to mogliby się pofatygować o większą ilośc formatów..

Napisano

mogli, zwlaszcza ze przekonwertowanie tych 20 czy ilus tam plikow zajmuje parenascie minut.

Napisano
E tam, marne te modele, chcesz, moge zrobic skreena i pokazac ze takie sobie.

Hmm... nie, czekaj, czekaj, to bym chyba jednak pokazal ze nie wykasowalem ;)

hehe mamy Cie ! ;)

Napisano

Support Turbosquida oferuje konwersję plików pomiędzy wieloma formatami. Napisz do nich w tej sprawie.

Napisano

erm gość chciał tylko zeby mu przekonwertować kilka plików między formatami, a tu taki odzew (najlepsze jest ze juz dawno sprawa zostala zalatwiona), i nawet moderator chciał go zbanować... spamerzy!

Napisano

Mirach - to poka poka... tego screena.. i dla upewnienia się czy to aby na pewno "takiesobie" medele to podrzuć PLIK...