Napisano 27 Marzec 200915 l czy nie pomoglby mi ktos zamienic http://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/190418 na obj przy pomocy maxa? w pracy mamy tylko c4d .. jest to pilne jak znajdzie sie ktos chetny to kupie model i wrzuce na rapidshare.. z gory dzieki za pomoc
Napisano 27 Marzec 200915 l Autor heyka! dzieki za szybka odpowiedz... niestety mam dostep tylko do macow :-( a przyjemnosc korzystania z maxa maja tylko wlasciciele pc .. o ile sie nie myle
Napisano 27 Marzec 200915 l Jesli nie ma chetnych, to moge sie podjac :) Odezwij sie na PM albo na gadu gadu
Napisano 27 Marzec 200915 l jest to pilne jak znajdzie sie ktos chetny to kupie model i wrzuce na rapidshare.. z gory dzieki za pomoc to nie jest metoda popierana przez max3d.pl piractwo, łamanie prawa, cracki i inne podobne zagadnienia są nagradzane wiekuistym pozbawieniem dostępu do forum, amen
Napisano 27 Marzec 200915 l chyba nie o to biega piksar. Gosc kupil model (z tego co wiem), wystawil mi go do sciagniecia, sciagnolem, przerobilem na .obj, wystawilem jemu do sciganiecia na ftp, czlek sciagnol, ja rzeczy wykasowalem - done deal.
Napisano 27 Marzec 200915 l ja rzeczy wykasowalem - done deal. tak tak ;) Jeszcze jak to model za tyle dolcow ! ;)
Napisano 27 Marzec 200915 l E tam, marne te modele, chcesz, moge zrobic skreena i pokazac ze takie sobie. Hmm... nie, czekaj, czekaj, to bym chyba jednak pokazal ze nie wykasowalem ;)
Napisano 27 Marzec 200915 l ale tak już na marginesie to jak sprzedają model za taka kasę to mogliby się pofatygować o większą ilośc formatów..
Napisano 27 Marzec 200915 l mogli, zwlaszcza ze przekonwertowanie tych 20 czy ilus tam plikow zajmuje parenascie minut.
Napisano 28 Marzec 200915 l E tam, marne te modele, chcesz, moge zrobic skreena i pokazac ze takie sobie. Hmm... nie, czekaj, czekaj, to bym chyba jednak pokazal ze nie wykasowalem ;) hehe mamy Cie ! ;)
Napisano 28 Marzec 200915 l Support Turbosquida oferuje konwersję plików pomiędzy wieloma formatami. Napisz do nich w tej sprawie.
Napisano 28 Marzec 200915 l erm gość chciał tylko zeby mu przekonwertować kilka plików między formatami, a tu taki odzew (najlepsze jest ze juz dawno sprawa zostala zalatwiona), i nawet moderator chciał go zbanować... spamerzy!
Napisano 28 Marzec 200915 l Mirach - to poka poka... tego screena.. i dla upewnienia się czy to aby na pewno "takiesobie" medele to podrzuć PLIK...