simon87pl Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 hejas wszystkim tak sobie pomyslalem ,ze skoro wiekszosc bawi sie w vrayu to ja zrobie na zlosc i zobacze co mozna osiagnac z mentalem render trwal kolo 3 godzin pozostawiam do waszej oceny ps: to moj pierwszy render z mentalem wiec badzta mili :P inna wersja http://img21.imageshack.us/img21/4444/decopy2.jpg
GrześDuro Napisano 27 Marzec 2009 Napisano 27 Marzec 2009 Przez tego dofa wyglada jak samochodzik RC. A tak to model i render fajny;) Lakier wydaje mi sie ze taki glossy jest, ale moze tak sie tylko wydaje. Az sie prosi o ujecie jak driftuje na zawodach D1. Podoba sie bardzo;D ps. tez męcze w mentalu.
simon87pl Napisano 28 Marzec 2009 Autor Napisano 28 Marzec 2009 (edytowane) Przez tego dofa wyglada jak samochodzik RC. A tak to model i render fajny;) Lakier wydaje mi sie ze taki glossy jest, ale moze tak sie tylko wydaje. Az sie prosi o ujecie jak driftuje na zawodach D1. Podoba sie bardzo;D ps. tez męcze w mentalu. no prosi sie i pewnie sie zrobi :) tylko jak sie robi dymek w 3d? bo wiem jak w Photoshopie sie robi ale nie wyglada to zbyt realistycznie.nigdy wczensiej nie ekperymentowalem z dof'em wiec bywa :P dzieki za koment PS mnie zainspirowal wywiad z Lussi Ultriainenen na www.sketor-41.com koles wymiata w mentalu!!!!! Edytowane 28 Marzec 2009 przez simon87pl
GrześDuro Napisano 28 Marzec 2009 Napisano 28 Marzec 2009 looz;) Musisz użyć fume fx czy cos takiego. Nigdy nie korzystalem wiec... Pozatym bez PS i tak sie pewnie nie obejdzie. Bedzie wieksza kontrola. ps.To ten gość od CLS'a. Fajnie mu wyszlo to prawda, ale i jego nie omineło szlifowanie w PS.
simon87pl Napisano 28 Marzec 2009 Autor Napisano 28 Marzec 2009 no tak ale malo jest chyba osob ktore wypuszczaja surowe rendery a Ps moze tylko pomoc :)
Pawelkos Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 Model jak i render calkiem niezly choc przez tego DOFa wygalda jak zabawka
Gość Marcin Rogalski Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Jedno pytanie: co robi napis NISMO na Mazdzie? :P a tak poza tym to mi się podoba bardzo-cztery i pół gwiazdki :)
Predator Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 gratulacje ukonczonego modelu i renderu, od siebie dodam iz druga wersja kolorowa podoba mi sie bardziej . Caly czarny z blurem i otoczeniem zbyt mocno sie zlewa pozatym przypomina mi resoraka.
simon87pl Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Napisano 25 Kwiecień 2009 Jedno pytanie: co robi napis NISMO na Mazdzie? :P a tak poza tym to mi się podoba bardzo-cztery i pół gwiazdki :) ha nie mam pojecia o tuningu wiec nie wiedzialem ,ze nismo to tylko i wylacznie z nissanami buehehe :P ale jak to spiewaja one republic "it is too late for apologize" ;D
Rekomendowane odpowiedzi