Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Blur zdecydowanie za mocny, reszta nawet spoko.

Napisano

Przez tego dofa wyglada jak samochodzik RC. A tak to model i render fajny;) Lakier wydaje mi sie ze taki glossy jest, ale moze tak sie tylko wydaje. Az sie prosi o ujecie jak driftuje na zawodach D1. Podoba sie bardzo;D

ps. tez męcze w mentalu.

Napisano
  • Autor
Przez tego dofa wyglada jak samochodzik RC. A tak to model i render fajny;) Lakier wydaje mi sie ze taki glossy jest, ale moze tak sie tylko wydaje. Az sie prosi o ujecie jak driftuje na zawodach D1. Podoba sie bardzo;D

ps. tez męcze w mentalu.

no prosi sie i pewnie sie zrobi :) tylko jak sie robi dymek w 3d? bo wiem jak w Photoshopie sie robi ale nie wyglada to zbyt realistycznie.nigdy wczensiej nie ekperymentowalem z dof'em wiec bywa :P

dzieki za koment

PS mnie zainspirowal wywiad z Lussi Ultriainenen na www.sketor-41.com koles wymiata w mentalu!!!!!

Edytowane przez simon87pl

Napisano

looz;) Musisz użyć fume fx czy cos takiego. Nigdy nie korzystalem wiec... Pozatym bez PS i tak sie pewnie nie obejdzie. Bedzie wieksza kontrola.

ps.To ten gość od CLS'a. Fajnie mu wyszlo to prawda, ale i jego nie omineło szlifowanie w PS.

Napisano
  • Autor

no tak ale malo jest chyba osob ktore wypuszczaja surowe rendery a Ps moze tylko pomoc :)

Napisano

Jedno pytanie: co robi napis NISMO na Mazdzie? :P a tak poza tym to mi się podoba bardzo-cztery i pół gwiazdki :)

Napisano

gratulacje ukonczonego modelu i renderu, od siebie dodam iz druga wersja kolorowa podoba mi sie bardziej . Caly czarny z blurem i otoczeniem zbyt mocno sie zlewa pozatym przypomina mi resoraka.

Napisano
  • Autor
Jedno pytanie: co robi napis NISMO na Mazdzie? :P a tak poza tym to mi się podoba bardzo-cztery i pół gwiazdki :)

ha nie mam pojecia o tuningu wiec nie wiedzialem ,ze nismo to tylko i wylacznie z nissanami buehehe :P ale jak to spiewaja one republic "it is too late for apologize" ;D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.