Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

planuję zakup oryginalnej kopi programu, i teraz mam pytanie czy jest możliwość zakupu wcześniejszych wersji? Jakieś promocje?

Był bym wdzięczny za wszelkie informacje.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W sprzedaży jest tylko aktualna wersja, z promocji to masz np 'promocje studencką' (wersja edukacyjna + update do pełnej) - jakiś czas temu szeroko omawiana na forum.

Napisano
  • Autor

No niestety wersja musi być do zastosowań komercyjnych, czas zarejestrować działalność. Dzięki za inf.

Napisano

No właśnie pisze, że kupujesz studencką (oczywiście jeśli jesteś studentem), a po bodajże 3 miesiącach kupujesz upgrade do pełnej wersji - wychodzi to dużo taniej, niż normalny zakup licencji.

Napisano

Streaker dobrze pisze. Przesyłasz skany ze studiujesz (obojętnie co) i kupujesz wersje student, a później do tego upgrade do wersji komercyjnej. Zapłacisz około 3 razy mniej.

a po bodajże 3 miesiącach kupujesz upgrade do pełnej wersji

Nie trzeba czekać. Wystarczy zarejestrować wersje studencką i od razu można brać upgrade.

Napisano

Kurde - nie wiedzialem o tym. Chyba trzeba znów zacząć jakieś studia ;)

Napisano

Studia!? :P Studencka wersja - to dla ucznia studiów :D a potem juz studentem nie musisz być :PP naprawdę taniej pójdzie, ale ja juz nie zakupie, bo mam blendera xD

Napisano

zapisujesz się, uczelnia wystawia kwit, że się uczysz, kupujesz maxa, rejestrujesz, kupujesz upgrade, wypisujesz się z uczelni :P