marmon Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Jak w tytule Opis: Świat zatonął, została jedna góra, była wydrążona czy coś i cała ludzkość mieszkała jeden nad drugim, słońce trafiało tylko do najbogatszych którzy mogli sobie pozwolić na mieszkanie na samym szczycie, na dolnych poziomach było ciemno, Praca była z lotu ptaka widać było sporo morza + takie jakby wzniesienie z budynkami w środku + jakieś wstawki budynków z dolnych poziomów, zupełnie nie pamiętam gdzie to widziałem ani nawet kiedy Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, będę wdzięczny :)
Camel Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 to chyba Atlantyda!? :D naprawdę nie wiem co o tym sądzić... mam nadzieję że to wielu przyciągnie...
marmon Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 Nie wiem co to było ale to było w jakimś wywiadzie z gościem, wiec to nie jest jakas randomowa praca
kozioo Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Indigo, Jesse VAN Dijk ;) http://www.max3d.pl/article.php?id=149 1
marmon Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 Dzieki!! :D rep poleciał, moja pamięć jest dobra ale krótka szukałem po jakichś cg arenach a miałem to tuż pod nosem dzięki jeszcze raz pozdro
Rekomendowane odpowiedzi