Skocz do zawartości

Czyja animacja najbarziej ci sie podoba?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czyja animacja najbarziej ci sie podoba?

• adrian2608
      5
    • animator
      2
    • destroyer
      18
    • loopik
      2
    • marcool
      7
    • ognisty
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ok zaczynamy glosowac, w konkursie wzielo udzial 6 uczestnikow.

Sonda nie jest tak profesjonalnie przygotowana jak przez ostatniego organizatora, ale zrobilem jak umialem :) Zycze powodzenia i milej zabawy.

Kolejnosc alfabetyczna.

ADRIAN2608

link->

adrian2608.jpg

________________________________________________________________________________________________________________

ANIMAOR

link->

animator.jpg

_________________________________________________________________________________________________________________

DESTROYER

link-> http://vimeo.com/3951681

destroyers.jpg

_________________________________________________________________________________________________________________

LOOPIK

link ->

loopik.jpg

MARCOOL

link-> http://vimeo.com/3923160

marcool.jpg

OGNISTY

link->

ognisty.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

No jak? Ja mam sonde. Nie wiem co jest bo widze ze na innym kompie tez nie ma, robilem wszystko zgodnie z przepisami, takkze nie wiem, jakis problem techniczny?Wlasnie oddalem glos i dziala :) Glos leci do DESTROYER

Napisano

Głos na destroyera głównie za salto i wcześniejszy ruch ludka; miękki jak u ninji. Marcoola też ruch mi się podobał, głównie końcówka, bo początek dziwny; nie zrozumiałem po co postać szukała stopą okna :/

Napisano

Hmm.... renderowanie powinno byc zabronione, bo zamydla obraz samej animacji;P

Oddaje glos na Ognistego. Bo tak.

@Destroyer: moment, w ktorym kolo najpierw skrzetnie chowa sie za filarem, a pozniej przez srodek sali skrada sie jak slimak, jest dosyc zabawny ;)

Gość master blaster
Napisano

dokładnie tak.

Napisano

Racja z tym renderem, dziadowo mi wyszedł ale tam na vimeo zaraz pod tym renderem jest wersja z playblasta więc można wygapić wszystkie błędy :)

klik

@Destroyer: moment, w ktorym kolo najpierw skrzetnie chowa sie za filarem, a pozniej przez srodek sali skrada sie jak slimak, jest dosyc zabawny ;)

uuu do czego to doszło żebym był za coś pochwalony ;) świat chyli się ku upadkowi :D

dzięki ! ;)

i btw odnośnie zasad jaki waszym zdaniem powinny panować na speedach można podyskutować tu #68 klik jak na razie jestem jakby to delikatnie ująć nie brany całkiem poważnie ale chyba warto coś ustalić?

Napisano

Destro, to nie byla pochwala;>

no to ok teraz wszystko jest na swoim miejscu :)

Chyba,ze zrobiles to z premedytacja i mial to byc gag ;)

No niestety nie mogę powiedzieć, że to moja zasługa :) aktor grający ninja był zbyt nerwowy bo za dużo kawy wypił :D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności