hiroo Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Chciałbym pokazać ostatnią rzecz nad jaką pracuję, co zrobić żeby było lepiej? Dzięki i Wesołych Świąt :) 3d max, Vray, PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 podłogę... wygląda lipnie i się rozmazała i płasko wygląda =/ a tak to jest extra :D ciekawe wnętrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiroo Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2009 trochę powalczyłem z podłogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Na moje oko to teraz za duży ten bump, po lewej stronie to strasznie podziurawiona ta podłoga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) wygląda fajnie, ale w pomieszczeniu jest za jasno moim skromnym zdaniem, no i to łóżko trochę za małe Edytowane 13 Kwiecień 2009 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekb89 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 podłoga bardziej jak wykładzina bo deski aż tak nie wyglądają jak są wycyklinowane nawet na nowiutko a reszta elegancko, trochę światło tylko przy oknie dziwnie tak jakby za mgłą okno wygląda jakby tam było jakieś źródło światła i tak oświetla bo pierwszy plan fajnie oświetlony to tyle mojego zdania... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) bump po lewej stronie rzeczywiście daje o sobie znać... podłoga wyszła teraz poszarpana :D mam pytanko... jak zrobiłeś tą kołdrę ? funkcja cloth ? jak zrobiłeś, że ona zachowała swój kształt ? jakieś szczególne ustawienia ? edit: @down a mógłbyś mi na PM'a podesłać kołderkę ? ja bym zobaczył jak jest skonstruowana :D oki ? jeśli możesz oczywiście ;) Edytowane 13 Kwiecień 2009 przez Eddy__ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiroo Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Dzięki za komentarze. Podłogę zrobie nową :) W scenie są tylko 2 światła Vray - plane, może przez szybę oddzielającą sypialnie od reszty tak troche dziwnie to wyszło. a kołdra niestety nie jest moja :)) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiroo Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2009 dwa nowe upki, jak na razie na niskich ustawieniach ok 15 min na render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Na pierwszym za jasno. Drugie lepiej.. ale kontrast coś kopnięty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bapi23 Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 przez wszystkie rendery jest zbyt jasno...chyba że użyte jest też jakieś sztuczne oświetlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi