Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chciałbym pokazać ostatnią rzecz nad jaką pracuję, co zrobić żeby było lepiej?

Dzięki i Wesołych Świąt :)

3d max, Vray, PS

40700988.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

podłogę... wygląda lipnie i się rozmazała i płasko wygląda =/

a tak to jest extra :D ciekawe wnętrze ;)

Napisano

Na moje oko to teraz za duży ten bump, po lewej stronie to strasznie podziurawiona ta podłoga :)

Napisano

wygląda fajnie, ale w pomieszczeniu jest za jasno moim skromnym zdaniem, no i to łóżko trochę za małe

Edytowane przez indian

Napisano

podłoga bardziej jak wykładzina bo deski aż tak nie wyglądają jak są wycyklinowane nawet na nowiutko a reszta elegancko, trochę światło tylko przy oknie dziwnie tak jakby za mgłą okno wygląda jakby tam było jakieś źródło światła i tak oświetla bo pierwszy plan fajnie oświetlony to tyle mojego zdania... pozdrawiam

Napisano

bump po lewej stronie rzeczywiście daje o sobie znać... podłoga wyszła teraz poszarpana :D

mam pytanko... jak zrobiłeś tą kołdrę ? funkcja cloth ? jak zrobiłeś, że ona zachowała swój kształt ? jakieś szczególne ustawienia ?

edit:

@down

a mógłbyś mi na PM'a podesłać kołderkę ? ja bym zobaczył jak jest skonstruowana :D oki ? jeśli możesz oczywiście ;)

Edytowane przez Eddy__

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. Podłogę zrobie nową :) W scenie są tylko 2 światła Vray - plane, może przez szybę oddzielającą sypialnie od reszty tak troche dziwnie to wyszło. a kołdra niestety nie jest moja :))

Pozdro

Napisano
  • Autor

dwa nowe upki, jak na razie na niskich ustawieniach ok 15 min na render

20030359.jpg

68349777.jpg

Napisano

Na pierwszym za jasno.

Drugie lepiej.. ale kontrast coś kopnięty...

Napisano

przez wszystkie rendery jest zbyt jasno...chyba że użyte jest też jakieś sztuczne oświetlenie