Napisano 11 Kwiecień 200915 l Chciałbym pokazać ostatnią rzecz nad jaką pracuję, co zrobić żeby było lepiej? Dzięki i Wesołych Świąt :) 3d max, Vray, PS
Napisano 12 Kwiecień 200915 l podłogę... wygląda lipnie i się rozmazała i płasko wygląda =/ a tak to jest extra :D ciekawe wnętrze ;)
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Na moje oko to teraz za duży ten bump, po lewej stronie to strasznie podziurawiona ta podłoga :)
Napisano 13 Kwiecień 200915 l wygląda fajnie, ale w pomieszczeniu jest za jasno moim skromnym zdaniem, no i to łóżko trochę za małe Edytowane 13 Kwiecień 200915 l przez indian
Napisano 13 Kwiecień 200915 l podłoga bardziej jak wykładzina bo deski aż tak nie wyglądają jak są wycyklinowane nawet na nowiutko a reszta elegancko, trochę światło tylko przy oknie dziwnie tak jakby za mgłą okno wygląda jakby tam było jakieś źródło światła i tak oświetla bo pierwszy plan fajnie oświetlony to tyle mojego zdania... pozdrawiam
Napisano 13 Kwiecień 200915 l bump po lewej stronie rzeczywiście daje o sobie znać... podłoga wyszła teraz poszarpana :D mam pytanko... jak zrobiłeś tą kołdrę ? funkcja cloth ? jak zrobiłeś, że ona zachowała swój kształt ? jakieś szczególne ustawienia ? edit: @down a mógłbyś mi na PM'a podesłać kołderkę ? ja bym zobaczył jak jest skonstruowana :D oki ? jeśli możesz oczywiście ;) Edytowane 13 Kwiecień 200915 l przez Eddy__
Napisano 13 Kwiecień 200915 l Autor Dzięki za komentarze. Podłogę zrobie nową :) W scenie są tylko 2 światła Vray - plane, może przez szybę oddzielającą sypialnie od reszty tak troche dziwnie to wyszło. a kołdra niestety nie jest moja :)) Pozdro
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Autor dwa nowe upki, jak na razie na niskich ustawieniach ok 15 min na render
Napisano 23 Kwiecień 200915 l przez wszystkie rendery jest zbyt jasno...chyba że użyte jest też jakieś sztuczne oświetlenie