ichtysek Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) Hej:) Jestem tu nowa, a to mój model:D Zastanawiam się co o nim sądzicie? Pozdr. Edytowane 13 Kwiecień 2009 przez piksar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 witaj na forum :) odnośnie pracy: Wow :) lubię takie klimaty :) bardzo przyjemnie to wygląda. Może przydałby się qń ale jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ichtysek Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Hmm... gdyby to była bryczka to i owszem:), ale to samochód Tatra Prasident z 1887r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 witam witam fajna pracka, obiekcik tez niczego sobie :] jedyne do czego mam zastrzezenie to do wielkosci :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Bardzo ładne Przydałyby się drobne odpryski kropel w kałużach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predator747 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 No właśnie, ładne, ale większe od latarni:) A może i tak powinno być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Śliczne! Bardzo piękny klimat, ładny model. Wszystko 3d? Zastanawiam się czy nie powinno być jakiegoś mocniejszego cienia pod tym prawym kołem. Ania dobrze mówi, rozpryski by nie zaszkodziły. Ale i tak jest świetnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ichtysek Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Hi;) Dzięki za tak miłe komentarze. Tak, wszystko jest w 3d. Odnośnie uwag, macie rację. Odpryski wody powinny być. Ale to da się zrobić:P Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam, bardzo ładnie. W jakim programie zrobione? Można prosić siatkę kamienic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ichtysek Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Praca zrobiona jest w 3dsmax. A kamienica jest na "wyextrudowanym" plainie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi