ptaszek Napisano 13 Kwiecień 2009 Napisano 13 Kwiecień 2009 (edytowane) Przenosze watek z WIP'a Pracke uwazam za skonczona i chce podziekowac wszystkim, ktorzy w WIPie mi przy niej pomogli. dziewczyna - Mudbox, kolorki/kontrasty - Photoshop, reszta - Maya Dzieki i pozdrawiam :] edit: dzieki :) dodalem minimalna mgielke przy dziobie i troszke zniebieszczylem wode :) ahoj Edytowane 16 Kwiecień 2009 przez ptaszek
Eddy__ Napisano 13 Kwiecień 2009 Napisano 13 Kwiecień 2009 no teraz jest ładnie! tylko te fale odbijają się strasznie mocno, a morza jako tako wcale nie widać, a refleksy powinny się ładnie odbijać :) ta pani trochę dziwnie wygląda. Ona siedzi czy stoi ? bo nogi dziwnie do przodu...
ptaszek Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Napisano 13 Kwiecień 2009 heh dzieki :) no nie chce mi sie juz dlubac. Pani stoi, ale opiera pupe :)
Stalker Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Wystarczylo dodac pryskajace particle z okolicy silnika i moze maly motion blur i bylo by dynamiczniej ale i tak jest git.
peter_f Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Bardzo fajny obrazek! Ładna łódka, morze też kupuję. Babeczka z tej odległości też git. Troszkę ten kilwater (chyba tak to się nazywa) za ostry przy dziobie (więcej rozprysku by się przydało), ale i tak całość trzyma poziom. Pozdrawiam
Camel Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 brawo, dzięki ze dałeś panienkę :P podoba mi się to!!
J|L Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 niezła pracka super łudz dokladnie taka by mi sie na lato przydala pozdrawiam
Gość ant-3d Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 gdyby nielaska byloby bardzo fajnie, tak jest fajnie :) Co mi z laska nie pasuje? Wyglada jakby kij polknela albo zastygla w bezruchu...
Neiraa Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Dobra Riva nie jest zła :] podoba mi się już ze względu na cudny model cudnej łódki. Ale ta panienka jest blee..
ptaszek Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 heh dzieki:) ale wiecie co? babeczka wlasnie jest za duza jakies 40% :P i kierownica :P a reszta ok :) Kiedys poprawie.. obiecuje :P
dynia Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 gdyby nie panienka to by była fajna pracka bardzo fajne fale
Gość BiX Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 jeśli o laseczke chodzi to jestem na NIE :) Ale reszta ładniutko.. Fajnie Ci falki wyszły... Widze tą motorówe (czy co to jest :) ) w przystani jakiejś z mewami etc i tło całe w DOF'ie :P pozdro.
ptaszek Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Napisano 15 Kwiecień 2009 dzieki za opinie. Wiem ze to nie WIP, ale po fali krytyki co do babeczki postanowilem chwilke nad nia jeszcze posiedziec :) i podmieniam na poprawiona. Pozdrawiam I jeszcze raz dzieki!
Rekomendowane odpowiedzi