Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Przenosze watek z WIP'a

Pracke uwazam za skonczona i chce podziekowac wszystkim, ktorzy w WIPie mi przy niej pomogli.

dziewczyna - Mudbox, kolorki/kontrasty - Photoshop, reszta - Maya

rivanew1m.jpg

Dzieki i pozdrawiam :]

edit: dzieki :) dodalem minimalna mgielke przy dziobie i troszke zniebieszczylem wode :) ahoj

Edytowane przez ptaszek
  • Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

no teraz jest ładnie! tylko te fale odbijają się strasznie mocno, a morza jako tako wcale nie widać, a refleksy powinny się ładnie odbijać :)

ta pani trochę dziwnie wygląda. Ona siedzi czy stoi ? bo nogi dziwnie do przodu...

Napisano

Bardzo fajny obrazek! Ładna łódka, morze też kupuję. Babeczka z tej odległości też git. Troszkę ten kilwater (chyba tak to się nazywa) za ostry przy dziobie (więcej rozprysku by się przydało), ale i tak całość trzyma poziom.

Pozdrawiam

Napisano

gdyby nielaska byloby bardzo fajnie, tak jest fajnie :) Co mi z laska nie pasuje? Wyglada jakby kij polknela albo zastygla w bezruchu...

Napisano

jeśli o laseczke chodzi to jestem na NIE :)

Ale reszta ładniutko.. Fajnie Ci falki wyszły... Widze tą motorówe (czy co to jest :) ) w przystani jakiejś z mewami etc i tło całe w DOF'ie :P

pozdro.

Napisano

dzieki za opinie. Wiem ze to nie WIP, ale po fali krytyki co do babeczki postanowilem chwilke nad nia jeszcze posiedziec :) i podmieniam na poprawiona. Pozdrawiam

I jeszcze raz dzieki!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności